Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου για Πασχαλάκη - Μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ο Ρουμάνος
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-30 20:04:00

Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου για Πασχαλάκη - Μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ο Ρουμάνος

Sportdog Team
Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου για Πασχαλάκη - Μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ο Ρουμάνος

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα σε αγωνιστικό επίπεδο την τελευταία πενταετία στον ΠΑΟΚ είναι αναμφίβολα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

 

ΠΑΟΚ: Ο Έλληνας τερματοφύλακας θεωρείται και είναι πλέον ένας από τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας, έχοντας πολύ σημαντική συμβολή στις κατακτήσεις των τίτλων την τελευταία πενταετία. Ο «Πάσχα» βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο και η συζήτηση στον οργανισμό σχετικά με την επόμενη μέρα κάτω από τα δοκάρια, έχει ανοίξει.

Η υπόθεση αυτή της ανανέωσης του συμβολαίου του Έλληνα γκολκίπερ έχει ήδη απασχολήσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου για το τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης είναι απολύτως αφοσιωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μεταθέτοντας τις εξελίξεις για το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Η πραγματικότητα είναι πως αν το συμβόλαιο του Πασχαλάκη τελείωνε στο τέλος της περσινής σεζόν και όχι φέτος, το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ δεν θα ήταν και πολύ… μεγάλο. Φέτος όμως τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά και αυτή η αλλαγή οφείλεται στο γεγονός της επιστροφής του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος κόουτς από την πρώτη μέρα της ολικής του επαναφοράς στον πάγκο του ΠΑΟΚ αποφάσισε να στηρίξει τον Πασχαλάκη, ενώ το έκανε ακόμα και στο πρώτο δύσκολο κομμάτι της σεζόν με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Σίγουρα η εκκίνηση στην σεζόν δεν ήταν ιδανική αλλά στην πορεία ο 31χρονος τερματοφύλακας το… γύρισε μόνος του με συνεχόμενες καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όπως συνέβη με τον ΠΑΟΚ γενικά, έτσι και με τον Πασχαλάκη, ο χρόνος λειτούργησε ως σύμμαχός.

Πέραν πάσης αμφιβολίας η τρέχουσα σεζόν είναι ορόσημο για μέλλον του Πασχαλάκη όχι μόνο σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ αλλά γενικότερα για την καριέρα του. Από την πλευρά του ο «Πάσχα» δεν ασχολείται με τα του συμβολαίου του και δεν έχει αφήσει κάθε συζήτηση για αυτό για… μετά. Παρά το γεγονός ότι έχει το δικαίωμα βάσει νόμου να μιλήσει με ομάδες για να «κλείσει» κάπου, ο ίδιος έχει βάλει ως προτεραιότητα να τελειώσει η σεζόν και στην συνέχεια να γίνει μια ειλικρινή συζήτηση με τον ΠΑΟΚ.

Σίγουρα πάντως τα δεδομένα σε σχέση με τα μέσα της σεζόν, έχουν αλλάξει αρκετά και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ…

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags