Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Νέα συμφωνία Σαββίδη, αυτόν φέρνει στην Τούμπα - Αναλαμβάνει ο Γιώργος, γίνεται... Ευρωπαίος ο ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-31 12:29:00

Νέα συμφωνία Σαββίδη, αυτόν φέρνει Τούμπα - Αναλαμβάνει ο Γιώργος, γίνεται... Ευρωπαίος ο ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέα συμφωνία Σαββίδη, αυτόν φέρνει Τούμπα - Αναλαμβάνει ο Γιώργος, γίνεται... Ευρωπαίος ο ΠΑΟΚ!

Νέα πρόσωπα στον Δικέφαλο και αλλαγή στρατηγικής με απόφαση Ιβάν. Ποιος έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη και ο νέος του ρόλος στην ΠΑΕ, οι αλλαγές σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο και ο νέος πρόεδρος. Οι Θεσσαλονικείς... γυρίζουν σελίδα με στόχο την Ευρώπη.

Το επίπεδο του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να αλλάξει οριστικά ο Ιβάν Σαββίδης, κι αυτό δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας - Δηλαδή τους παίκτες που θα φέρει στον σύλλογο. Ο ισχυρός άνδρας τής ΠΑΕ έχει, προφανώς, ως μεγάλο όνειρο να φτιάξει τη Νέα Τούμπα, το νέο σπίτι δηλαδή που θα ανοίξει μια και καλή τα φτερά στη νέα εποχή, αλλά θέλει να φτιάξει ένα οργανόγραμμα οριστικά ευρωπαϊκού χαρακτήρα την ομάδα.

 

Ήδη υπήρχαν ο προπονητής, Ραζβάν Λουτσέσκου, και η οικονομική διευθύντρια, Μαρία Γκοντσάρεβα, ενώ πριν από λίγο καιρό ήρθαν στην ομάδα οι Ζοσέ Μπότο, ως αθλητικός διευθυντής, και οι Βαγγέλης Χρυσοχόος/Αντρέι Φετσένκοφ, για το τμήμα σκάουτιγνκ.
 

 

Δηλαδή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στελεχωθεί με το κατάλληλο υλικό για να υπάρχει ένα σωστό οργανόγραμμα και όχι ο παρωχημένος και πολλές φορές καθόλου αποδοτικός συγκεντρωτισμός. Η ομάδα δουλεύει, δηλαδή, ήδη σε ένα πρότυπο που θυμίζει τα καλοκουρδισμένα ευρωπαϊκά κλαμπ.

 

Μόνο που το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι θα έρθει ένα ακόμα εξειδικευμένο στέλεχος, που θα έχει ένα γενικό ρόλο στην ομάδα! Μάλιστα, οι πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα συμπληρώνουν ότι υπάρχει συμφωνία με συγκεκριμένο πρόσωπο, αυτό που θα λέγαμε τεχνοκράτη - Με γνώση σε αυτό που θα κληθεί να κάνει.

 

Κάτι τελευταίο, που είναι η τρίτη φορά που το διαβάζετε στο sportdog τούς τελευταίους μήνες: Μέσα στο επόμενο διάστημα ο Γιώργος Σαββίδης θα ενεργοποιηθεί απόλυτα στην ΠΑΕ - Πιθανότατα ως ο νέος πρόεδρός της. Ο φυσικός διάδοχος του Ιβάν σε ομάδα και επιχειρήσεις είναι έτοιμος να βγει μπροστά, θεσμικά, και να δώσει με την παρουσία του το σύνθημα για τον Δικέφαλο και τη νέα εποχή που ξημερώνει στην ομάδα...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το πλάνο Λουτσέσκου για Ολιβέιρα - Πωλείται ξένος άσος - Αλλάζει η επίθεση του ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags