Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βγήκε είδηση για Μαρσέιγ - Τι συμβαίνει με Μίλικ ενόψει ΠΑΟΚ - Σκασμένος ο Σαμπάολι
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-31 20:46:00

Βγήκε είδηση για Μαρσέιγ - Τι συμβαίνει με Μίλικ ενόψει ΠΑΟΚ - Σκασμένος ο Σαμπάολι

Sportdog Team
Βγήκε είδηση για Μαρσέιγ - Τι συμβαίνει με Μίλικ ενόψει ΠΑΟΚ - Σκασμένος ο Σαμπάολι

Δηλώσεις έκανε ο τεχνικός των Μασσαλών όπου και αναφέρθηκε τόσο στην επανέναρξη των αγώνων μετά τη διακοπή των εθνικών όσο και στους τραυματισμούς που υπάρχουν στην ομάδα αυτή τη στιγμή.

Χόρχε Σαμπάολι: Πολύ σημαντικό αγώνα δίνει η Μαρσέιγ που παίζει με την Σεντ Ετιέν εκτός έδρας πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό της ομάδας να μιλάει στον Τύπο τονίζοντας ότι αναμφίβολα ο Μίλικ είναι εκτός, αναφέροντας πάντως παράλληλα ότι δεν ξέρει ποιοι παίκτες του είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

«Μπορεί να μην είχαμε στη διάθεση μας αρκετούς παίκτες λόγω των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές Ομάδες αλλά θεωρώ πως εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο αυτό το διάστημα για να διορθώσουμε ατομικά λάθη.

Νομίζω πως οι διεθνείς επέστρεψαν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αλλά από την άλλη και κουρασμένοι καθώς αγωνίστηκαν όλοι και επομένως έχουν ελάχιστο χρόνο να ξεκουραστούν ενόψει του αγώνα με την Σεντ Ετιέν το Σάββατο.

Υπάρχει και ο Μίλικ που είναι τραυματίας και ειλικρινά δεν μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή σε ποιους μπορώ να βασιστώ για το ματς του Σαββάτου. Δεν μπορώ να ρισκάρω γιατί ακολουθούν και άλλα σημαντικά ματς τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. Δεν θέλω να με ρωτάτε για τον Αλβάρο, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα όπως το ματς του Σαββάτου.

Αυτός είναι ο πρώτος τελικός από αυτούς που έχουμε να παίξουμε και είναι κρίμα που δεν θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας αφού απαγορεύτηκε η παρουσία των οπαδών μας σε αυτό το εκτός έδρας ματς», είπε ο Χόρχε Σαμπάολι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags