Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αλλάζει επίπεδο η άμυνα του Ολυμπιακού - Μεταγραφή 5 εκατομμυρίων - Φέρνει... Ρούντιγκερ"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-01 19:58:00

"Αλλάζει επίπεδο η άμυνα του Ολυμπιακού - Μεταγραφή 5 εκατομμυρίων - Φέρνει... Ρούντιγκερ"!

του Γιώργου Κτενά
"Αλλάζει επίπεδο η άμυνα του Ολυμπιακού - Μεταγραφή 5 εκατομμυρίων - Φέρνει...  Ρούντιγκερ"!

"Παίζει είτε ως στόπερ αλλά και αμυντικός χαφ. Ξεχωρίζει στη Γαλλία"! Τo sportdog.gr παρουσιάζει την περίπτωση του Αντρέι Τζιρότο, του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών ενόψει καλοκαιριού. Γιατί η άφιξή του θα αναβαθμίσει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς;

Ολυμπιακός: Το όνομα του Αντρέι Τζιροτό συνδέθηκε με τους Πειραιώτες τις τελευταίες ημέρες, ως μια λύση από μια γνώριμη αγορά, εκείνη της Γαλλίας, για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Οι Μοντέστο και Καρεμπέ, άλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη χώρα, αν και η περίπτωση του έμπειρου στόπερ είναι από εκείνες που ξεχωρίζουν στο Σαμπιονά.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Σωτήρη Μίχο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να σας παρουσιάσει τον 30χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό.
 

"Στόπερ σε τριάδα και τετράδα - Αμυντικός χαφ πέρσι - Θυμίζει τον Ρούντιγκερ"
 

"Παίζει είτε ως στόπερ σε τριάδα είτε σε τετράδα, αλλά και αμυντικός χαφ σε κάποιες περιπτώσεις. Πέρσι, κυρίως, έπαιζε ως αμυντικός χαφ, αλλά φέτος τον αξιοποιούν σε τριάδα άμυνας. Ο πιο ποιοτικός από όσους έχουν ακουστεί στην άμυνα για τον Ολυμπιακό από τη Γαλλία, δυναμικός, πολύ καλός στον αέρα, σύγχρονος σέντερ μπακ, αθλητικός και γρήγορος", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, o καλός συνάδελφος.

Ποιον θα λέγαμε ότι θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Τον Ρούντιγκερ, της Τσέλσι, από την άποψη ότι χωρίς να είναι κάποιο σωματικό τέρας, παρόλα αυτά είναι πολύ καλός και δυναμικός. Δεν είναι Σισέ ή Μπα στο ύψος αλλά είναι πολύ δυναμικός και με καλές μονομαχίες τόσο στο γήπεδο (με τάκλιν) όσο και στον αέρα (με κεφαλιές)".


 

"Σε τριάδα με Σωκράτη-Μανωλά - 5 εκατ. ευρώ για να τον πάρει - Αναβαθμίζει την άμυνα"


Με ποιον θεωρείς ότι θα ταίριαζε στον Ολυμπιακό;

"Λογικά, αν έρθει, θα τον βάλει σε τριάδα με Σωκράτη και Μανωλά, είναι και οι δύο σέντερ μπακ που ταιριάζει περισσότερο άλλωστε. Ειδικά με τον τον Μανωλά ταιριάζει και παικτικά, είναι γρήγοροι και οι δύο και καλοί, έχουν πολλά κοινά. Ο Σωκράτης είναι μαχητής και έμπειρος, θα ταίριαζαν οι τρεις τους".

Τέλος, μπορούμε να μιλήσουμε για πιθανό κόστος στη μεταγραφή;

"Θεωρώ ότι με 5 εκατ. ευρώ μπορεί να τον αγοράσει, είναι πολύ καλή περίπτωση. Θεωρώ ότι αν τον αποκτήσει θα αναβαθμίσει την άμυνά του ο Ολυμπιακός".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ από Ολυμπιακό - "Σφήνα" σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Αρπάζει ξένο παικταρά από τη Σούπερ Λιγκ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags