Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "140 εκατ. για τη Νέα Τούμπα και δεν θέλουν - Ανησυχία στον Ολυμπιακό - Μόνο Ευρώπη για ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-03 10:00:00

"140 εκατ. για τη Νέα Τούμπα και δεν θέλουν - Ανησυχία στον Ολυμπιακό - Μόνο Ευρώπη για ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"140 εκατ. για τη Νέα Τούμπα και δεν θέλουν - Ανησυχία στον Ολυμπιακό - Μόνο Ευρώπη για ΠΑΟΚ"

"Περιμένει ο Δικέφαλος, συνοπτικές διαδικασίες για Βοτανικό"! Γιατί υπάρχει καθυστέρηση για το νέο γήπεδο των "ασπρόμαυρων", ποιοι ευθύνονται και γιατί θα το... πληρώσουν; Η μάχη των πλέι οφ που δεν αφορά την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και οι πιθανότητες για την ευρωπαϊκή πρόκριση!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οι εξελίξεις στη Διπλή Ανάπλαση και στον Βοτανικό δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά και τους ανθρώπους του συλλόγου, καθώς οι μήνες κυλούν αλλά το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα είναι άφαντο.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Βασιλόπουλο, διευθυντή της εφημερίδας Forza, που γνωρίζει άριστα κάθε πτυχή στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα. 


"Δεν υπάρχει βούληση για ΠΑΟΚ - Απομακρυσμένος ο Δικέφαλος - 140 εκατ. η Νέα Τούμπα"


"Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει βούληση για να προκύψει η διαδικασία που χρειάζεται για τη Νέα Τούμπα. Όπου υπάρχει βούληση, όπως στη Διπλή Ανάπλαση, τα θέματα τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες. Και σωστά τελείωσε άμεσα το θέμα με τη Διπλή Ανάπλαση. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ περιμένουμε ακόμα το Προεδρικό Διάταγμα. Είναι προφανές ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσει κανείς ότι δεν υπάρχει βούληση στην περίπτωση του ΠΑΟΚ", ανέφερε αρχικά ο Κ. Βασιλόπουλος.

Δεν είναι περίεργο να υπάρχει κάποιος που λέει "πληρώνω" για να προχωρήσει το έργο και, πάλι, υπάρχουν θέματα;

"Είναι ευθύνη και υποχρέωση της Πολιτείας η εξυπηρέτηση της ομάδας, κάθε ομάδα που θέλει και μπορεί, για να φτιαχτούν νέα γήπεδα. Ο ΠΑΟΚ σε άλλη μια περίπτωση είναι απομακρυσμένος από κάθε κρατική μέριμνα, για να εξυπηρετηθεί ένα έργο που θα το χρηματοδοτήσει ο επενδυτής".

Πόσο θα είναι η επένδυση;

"Θα φτάσει στα 140 εκατ. ευρώ. Αλλά για να προχωρήσει θα πρέπει η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της. Και θα έρθει η στιγμή που αυτές τις ευθύνες για την καθυστέρηση θα κληθούν να τις πληρώσουν".


"Ανησυχία σε Ολυμπιακό - Δεν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ - Ποια πλέι οφ τώρα;"


Υπάρχει εναλλακτικό πλάνο;

"Αν δεν βρεθεί το Προεδρικό Διάταγμα για να δούμε το περιεχόμενο του, από το οποίο θα προκύψουν οι όροι δόμησης, τότε και μόνο τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για εναλλακτικό πλάνο".

Τι μπορούμε να πούμε για τα αγωνιστικά;

"Είναι δεδομένο ότι υπάρχει ανησυχία στον Ολυμπιακό, αλλά τον ΠΑΟΚ δεν τον ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός και το τέλος των πλέι οφ τώρα. Αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα τώρα είναι ο Παναθηναϊκός και τα δύο παιχνίδια με τη Μαρσέιγ. Η ομάδα είναι αντιμέτωπη με μια μεγάλη πρόκριση στην ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δεν τον απασχολεί ο Ολυμπιακός και ποιο μπορεί να είναι το φινάλε των πλέι οφ. Θα τον απασχολήσει όταν έρθει η ώρα".

Μπορεί την πρόκριση ο ΠΑΟΚ;

"Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Αλλά έχει αποδείξει και με μεγαλύτερες ομάδες από την Μαρσέιγ ότι τα καταφέρνει. Είναι μεγάλη πρόκληση να βρεθεί στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με 1.7 εκατ για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ο Κλάεσον
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags