Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τον… έκοψε ο Μαρτίνς, αρέσει σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - "Ταιριάζει σε Λουτσέσκου - Έρχεται Ελλάδα με 500.000"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-03 12:35:00

Τον… έκοψε ο Μαρτίνς, αρέσει σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - "Ταιριάζει σε Λουτσέσκου - Έρχεται Ελλάδα με 500.000"

του Γιώργου Κτενά
Τον… έκοψε ο Μαρτίνς, αρέσει σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - "Ταιριάζει σε Λουτσέσκου - Έρχεται Ελλάδα με 500.000"

Στον δρόμο της επιστροφής Έλληνας άσος με καριέρα στο εξωτερικό! Ποιος είναι ο παίκτης που δεν ταίριαζε στο ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά φαίνεται πως κάνει γκελ στους δύο Δικεφάλους. Η φετινή του σεζόν και το συμβόλαιο που θέλει για να γυρίσει!

Το όνομα του Μπάμπη Λυκογιάννη βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μέσω ρεπορτάζ από την Ιταλία, καθώς ο Έλληνας άσος το προσεχές καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ποια ήταν η παρουσία του τη φετινή αγωνιστική περίοδο, σε ποια από τις δύο ομάδες ταιριάζει περισσότερο και για ποιον λόγο δεν έχει ασχοληθεί μαζί του ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό; Οι απαντήσεις στις δηλώσεις που ακολουθούν, από τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που παρακολουθεί στενά το ιταλικό ποδόσφαιρο.

"Πιο κάτω σε στάνταρ - Παίρνει πρωτοβουλίες - 4 γκολ και 2 ασίστ πέρσι"

"Φέτος δεν είναι πάντα βασικός, σε σχέση με πέρσι θα έλεγα ότι είναι πιο κάτω σε στάνταρ η σεζόν για τον Λυκογιάννη. Έχει κάνει 17 ματς ως βασικός, φέτος όμως δεν έχει γκολ και ασίστ όπως συνέβαινε μέχρι πέρσι", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος

Πώς είναι σε σχέση με τον παίκτη που θυμόμαστε;

"Σίγουρα έχει βελτιώσει καταστάσεις προσωπικότητας, δεν κρύβεται δηλαδή, θα πάρει πρωτοβουλίες κ.λπ. Άσχετα αν φέτος δεν του βγαίνει και δεν έχει συνεισφέρει επιθετικά. Γιατί πέρσι είχε 4 γκολ και 2 ασίστ και είχε και το ελεύθερο να εκτελεί στημένες φάσεις".

"Στην ανάγκη στόπερ σε τριάδα - Ταιριάζει στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου"

Έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες θέσεις;

"Η Κάλιαρι παίζει τριάδα στην άμυνα και σε καταστάσεις απόλυτης ανάγκης είχε αξιοποιηθεί ως αριστερός στόπερ στην τριάδα. Στο τέλος των μεταγραφών τού Γενάρη μάλιστα είχε ακουστεί για κάποια ομάδα στην Τουρκία".

Το ρεπορτάζ τον συνδέει με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Σε ποια ομάδα ταιριάζει περισσότερο;

"Στον ΠΑΟΚ ξέρουμε τη φιλοσοφία με τον Λουτσέσκου, πιστεύω ότι ταιριάζει περισσότερο εκεί. Στην ΑΕΚ, άλλωστε, δεν γνωρίζουμε ακόμα ούτε τον προπονητή. Γιατί μπορεί να έρθει κάποιος που να μην το θέλει".

"Καλός για Ολυμπιακό - Για αυτό δεν ασχολήθηκε ο Μαρτίνς - 500 χιλ. ευρώ τον χρόνο"

Το όνομά του, παλιότερα, είχε συνδεθεί και με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Mαρτίνς δεν ήθελε να προχωρήσει η περίπτωσή του όπως ανέφερε το ρεπορτάζ.

"Σίγουρα είναι καλός και για τον Ολυμπιακό, ειδικά από τη στιγμή που έχει παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια ο Ρέαμπτσιουκ. Ίσως να μην έχει ασχοληθεί ο Μαρτίνς, ίσως να κοιτάζει άλλες αγορές για την ενίσχυση της ομάδας. Πάντως ο Λυκογιάννης είναι μια καλή περίπτωση".

Τέλος, θέλω να μου πεις πόσα χρήματα έπαιρνε στην Ιταλία.

"Αν τεθεί θέμα επιστροφής στην Ελλάδα, θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το οικονομικό. Άλλωστε και στην Κάλιαρι έπαιρνε 500 χιλ. ευρώ τον χρόνο για συμβόλαιο, δεν είναι κάποιο τραβηγμένο ποσό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... σκάει ομάδα έκπληξη για Αθανασιάδη - Φαν Σχιπ... διετίας για ΑΕΚ -Με 1.7 εκατ Ελλάδα ο Κλάεσον

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags