Facebook Pixel ΑΕΚ: Απόφαση Μελισσανίδη για μεγάλη συμφωνία - Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ χωρίς προπονητή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-05 19:31:00

Απόφαση Μελισσανίδη για μεγάλη συμφωνία - Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ χωρίς προπονητή!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απόφαση Μελισσανίδη για μεγάλη συμφωνία - Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ χωρίς προπονητή!

Το αφεντικό της ομάδας το πήρε πάνω του και δίνει πολύ χρήμα. Ποιον παίκτη κλείνει οριστικά ενόψει της επόμενης σεζόν, πόσα χρήματα θα δώσει μέχρι το τέλος του μήνα και γιατί δεν περιμένει την έλευση του επόμενου κόουτς.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρηθεί η πληρωμή τής οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο του Στίβεν Τσούμπερ με την ΑΕΚ, που λήγει στις 31 Μάη, προκειμένου να συνεχίσει για ακόμα τρία χρόνια ο Ελβετός στην ομάδα.

Το περασμένο καλοκαίρι οι Κιτρινόμαυροι είχαν κάνει μεγάλη επιτυχία με την έλευση του στην Ελλάδα, καθώς δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η ομάδα έκανε ένα σπουδαίο deal, το τελευταίο μέρος του οποίου προβλέπει μέχρι την τελευταία μέρα τού Μάη να δώσει η Ένωση 1,6 εκατ. ευρώ για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία για άλλα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα.

Ο Στίβεν Τσούμπερ περνάει καλά στην Ελλάδα, του αρέσει η χώρα μας, και θεωρεί ότι μπορεί στην ΑΕΚ να βρει την ομάδα που θα του δώσει κίνητρο για τη συνέχεια της καριέρας του.

Προφανώς η φετινή του παρουσία στην ομάδα δεν είναι καλή, ειδικά από κάποιο σημείο και μετά μέσα στη σεζόν, αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι συνολικά πήρε την κάτω βόλτα η ομάδα.

Για να κλείσει οριστικά το θέμα: Ο Τσούμπερ θα συνεχίσει κανονικά στο ρόστερ, η ρήτρα του είναι πολύ χαμηλή για παίκτη τέτοιας αξίας, και ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο νέος προπονητής, ο Ελβετός θα μείνει στην ομάδα. Ακόμα κι αν η ρήτρα του πληρωθεί στις 31 Μαΐου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... σκάει για Τσούμπερ ο Μελισσανίδης - "Πιέσεις" σε Κριχόβιακ - "Ζόρια" για Μάνταλο και Άμραμπατ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags