Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Σκληρά... παζάρια Πόρτο με Ολυμπιακό - Νέο όνομα στο τραπέζι - "Χάνει" εκατομμύρια από Σεμέδο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-07 15:32:00

Σκληρά... παζάρια Πόρτο με Ολυμπιακό - Νέο όνομα στο τραπέζι - "Χάνει" εκατομμύρια από Σεμέδο!

του Γιώργου Κτενά
Σκληρά... παζάρια Πόρτο με Ολυμπιακό - Νέο όνομα στο τραπέζι - "Χάνει" εκατομμύρια από Σεμέδο!

Ποιον στέλνουν στο Λιμάνι και οι διαπραγματεύσεις για τον Πορτογάλο στόπερ. Οι "Δράκοι" θέλουν με κάθε τρόπο να μην πληρώσουν τη ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία με τους Πειραιώτες και δίνουν μέχρι και παίκτη για να πετύχουν το στόχο τους...

Ολυμπιακός: To όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο υπάρχει, σταθερά, στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών ακόμα και μετά από την αποχώρηση του Πορτογάλου αμυντικού από το ρόστερ, δεδομένου ότι ο υψηλόσωμος άσος βρίσκεται στην Πόρτο με τη μορφή δανεισμού και κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του.

 

Οι Δράκοι σε κάθε ευκαιρία βγάζουν προς τον Τύπο ότι ο Σεμέδο δεν είναι ακόμα έτοιμος σωματικά για να παίξει σε διαδοχικά παιχνίδια υψηλού επιπέδου, ενώ τονίζουν εμφανώς την κάρτα που δέχτηκε μετά από το τέλος αγώνα της Πόρτο β΄, για διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή.

 

Μόνο που αυτά για τη σωματοδομή του και την ετοιμότητα να παίξει (ήταν εκτός Ολυμπιακού για πολλούς μήνες), αλλά και για τον οξύθυμο χαρακτήρα του, τα γνώριζαν πριν ακόμα υπογράψουν τον δανεισμό του. Δεν τους ήταν κάτι άγνωστο. Το να τα βγάζουν διαρκώς προς τα έξω λίγο πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός, που προβλέπει και συγκεκριμένη ρητρα για την αγορά των δικαιωμάτων του, δείχνει άλλη πρόθεση: Να μην πληρώσουν την ορισμένη ρήτρα, αλλά να διαπραγματευτούν με πολύ λιγότερα χρήματα, όπως άλλωστε σας έχει αποκαλύψει με εκτενές ρεπορτάζ εδώ και μέρες και ο Ευάγγελος Μίχος.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο προσπαθούν να συνδέσουν το όνομα του Αλφόνσο Σόουζα με τους Πειραιώτες, ως περίπτωση του ενδιαφέρει τον Πέδρο Μαρτίνς, αν και ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι είχε ασχοληθεί με τον Σόουζα και στο πλαίσιο της μετακίνησης του Σεμέδο τον Γενάρη στην Πόρτο. Γιατί ο 21χρονος εξτρέμ ανήκει στην Πόρτο κατά 50%, αλλά αγωνίζεται στην Μπελενένσες.

 

"Πρότζεκτ στον Ολυμπιακό - Θα ρίξει την τιμή του Σεμέδο - Εξτρέμ χωρίς γκολ και 1 ασίστ"

 

Θα μπορούσε να γίνει ο Αλφόνσο Σόουζα ο λόγος για να φύγει με λιγότερα χρήματα για την Πόρτο το προσεχές καλοκαίρι ο Σεμέδο; Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Κώστα Ζάγκα, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία, προκειμένου να μας πει για την αξία του παίκτη.

 

"Αγωνίζεται στην Μπελενένσες, φέτος είναι η χειρότερη επίθεση στην Πορτογαλία. Παίζει ως  μεσοεπιθετικός και αριστερός εξτρέμ, είναι διεθνής και, μάλιστα, είχε παίξει στο Ελλάδα-Πορτογαλία 0-4. Δεν μπορεί να κριθεί εύκολα, γιατί φέτος δεν παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Κ. Ζάγκας. 

 

Πώς είναι η παρουσία του;

 

"Έχει 25 συμμετοχές χωρίς γκολ και μόλις 1 ασίστ. Παίζει βασικός βέβαια, αλλά το να παίζεις βασικός σε μια ομάδα όπως η Μπελενένσες δεν λέει τίποτα. Δεν ξέρω αν θα ήταν βασικός στην Γκιμαράες ο συγκεκριμένος παίκτης". 

 

Θα μπορούσε να είναι ένα πρότζεκτ για να απασχολησει τον Ολυμπιακό;

 

"Θα μπορούσε ως πρότζεκτ, ναι, αλλά ας έχουμε στο νου μας ότι η Πόρτο είναι βιομηχανία ποδοσφαιριστών, όποιον καλό παίκτη έχει τον κρατάει. Δίνει εκείνους που δεν έχουν προοπτική στην ομάδα, τους καλούς τους κρατάει. Τώρα, προφανώς θα μπορούσε να μπει ως λύση στο πλαίσιο της ανταλλαγής για τον Σεμέδο για να πέσουν τα λεφτά που ζητάει ο Ολυμπιακός για τον Σεμέδο".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανακοίνωση" Μαρτίνς σε Αγκιμπού - Αποφάσεις για Φορτούνη και Καρβάλιο - "Καψόνι" σε Φαντιγκά
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags