Facebook Pixel Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: "Αρπάχτηκαν" Πασχαλάκης-Ίνγκασον πριν το γκολ - Φωνές και σπρώξιμο από Κρέσπο (ΦΩΤΟ)
| 2022-04-08 00:25:00

"Αρπάχτηκαν" Πασχαλάκης-Ίνγκασον πριν το γκολ - Φωνές και σπρώξιμο από Κρέσπο (ΒΙΝΤΕΟ)

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Αρπάχτηκαν" Πασχαλάκης-Ίνγκασον πριν το γκολ - Φωνές και σπρώξιμο από Κρέσπο (ΒΙΝΤΕΟ)

"Μανούρα" μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ που το πλήρωσαν ακριβά, καθώς έχασαν την συγκέντρωσή τους και τα μαρκαρίσματα, με συνέπεια να δουν την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους!

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Πολλά ήταν τα λάθη των παικτών του Δικεφάλου στο πρώτο ημίχρονο, δίνοντας την ευκαιρία στους Μασσαλούς να βγάλουν αρκετές μεγάλες φάσεις και φυσικά να σημειώσουν δύο γκολ.

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή του 30ου λεπτού, όπου ο Αουγκούστο "πουλάει" την μπάλα και η Μαρσέιγ φεύγει στην κόντρα, με τον Ιντέρ να πλασάρει σε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη, που όμως απέκρουσε, σώζοντας τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά οι Θεσσαλονικείς δεν το πλήρωσαν, όμως στο φινάλε του ημιχρόνου ήρθε η φάση του δεύτερου γκολ, που θα συζητηθεί.

Τι συνέβη; Αρχικά υπήρξε μια ασυνεννοησία ανάμεσα στους αμυντικούς του Δικεφάλου, με τον Ίνγκασον να διώχνει με στραβοκλωτσιά σε κόρνερ και στη συνέχεια να έχει έντονο διάλογο με τον Πασχαλάκη για την αδράνεια αυτή.

Στο σκηνικό μπήκε και ο Κρέσπο, ο οποίος έτρεξε να σπρώξει τον Ισλανδό στόπερ για να σταματήσει τη... μανούρα, εντούτοις όλο αυτό φάνηκε να επηρεάζει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού από το κόρνερ που εκτελέστηκε ο Παγέ "πιάστηκε" αμαρκάριστος και με ένα φανταστικό σουτ έκανε το 2-0 για την Μαρσέιγ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος με τη λήξη ο Σαμπάολι - Κινήθηκε προς διαιτητή και Λουτσέσκου - Πολλά νεύρα στη Μαρσέιγ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags