Facebook Pixel Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Έξαλλος με τη λήξη ο Σαμπάολι - Κινήθηκε προς διαιτητή και Λουτσέσκου - Πολλά νεύρα στη Μαρσέιγ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-08 00:08:00

Έξαλλος με τη λήξη ο Σαμπάολι - Κινήθηκε προς διαιτητή και Λουτσέσκου - Πολλά νεύρα στη Μαρσέιγ!

Sportdog Team
Έξαλλος με τη λήξη ο Σαμπάολι - Κινήθηκε προς διαιτητή και Λουτσέσκου - Πολλά νεύρα στη Μαρσέιγ!

Με το που τελείωσε η αναμέτρηση στο "Βελοντρόμ" ο προπονητής της Μαρσέιγ ήταν σαν... ταύρος σε υαλοπωλείο.

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά για την γαλλική ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και μοιραία η εμφάνιση και η αντίσταση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ, έκανε το κλίμα στην ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι πολύ έκρυθμο.

Παίκτες της Μαρσέιγ επιδόθηκαν σε συνεχή σκληρά μαρκαρίσματα σε αυτούς του ΠΑΟΚ, όπως το δολοφονικό χτύπημα του Ζέρσον στον Ζίβκοβιτς, ή τη φάση με το φάουλ του Παγέ, ενώ στο φινάλε του ματς αποβλήθηκε και ο πρώτος, καθώς έκοψε τον Μιτρίτσα στην αντεπίθεση.

Με το σφύριγμα της λήξης ο Σαμπάολι ήταν τόσο εκνευρισμένος, που έτρεξε να φωνάξει στον διαιτητή, ενώ σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6, κινήθηκε απειλητικά ακόμα και κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός της Μαρσέιγ αντίκρισε και κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία για μια φάση στο 84' κι επειδή είχε ακόμα μία από προηγούμενο παιχνίδι, χάνει το παιχνίδι της Τούμπας και δεν θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags