Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Σκασμένος με το πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - "Μπορούσαμε την ισοπαλία..."
| 2022-04-08 00:48:00

Σκασμένος με το πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - "Μπορούσαμε την ισοπαλία..."

Sportdog Team
Σκασμένος με το πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - "Μπορούσαμε την ισοπαλία..."

Στην διαφορά της εικόνας του Δικεφάλου του Βορρά στα δύο ημίχρονα στην Μασσαλία στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας τονίζοντας ότι με την απόδοση του δευτέρου μέρους θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να φύγει με την ισοπαλία.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος, όμως με την απόδοση που είχε θα μπορούσε να φύγει από την Μασσαλία με την ισοπαλία στάθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Βελοντρόμ.

Για το ματς και αν ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και στα δύο ημίχρονα: "Δεν συμφωνώ, θα έπρεπε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο στο πρώτο ημίχρονο. Επιλέξαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι γρήγορο, χωρίς υπομονή. Το δεύτερο γκολ είναι απόδειξη της ποιότητας της Μαρσέιγ. Είναι ομάδα που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με την μπάλα στα πόδια.

Είμαι απογοητευμένος με το πρώτο ημίχρονο, θα έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή, να κρατούμε την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε. Στα τελευταία δέκα λεπτά πιεστήκαμε με κάποιες στημένες φάσεις. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και να πάρουμε την ισοπαλία".

Για το αν περίμενε διαφορετικό παιχνίδι και αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί: "Δεν αλλάζω τα αισθήματα μου και την εντύπωσή μου. Είδα ότι περίμενα. Στο πρώτο ημίχρονο η Μαρσέιγ είχε την υπεροχή αλλά δεν δημιούργησε πολλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με αυτοπεποίθηση και όπως θέλαμε'.

Για το αν έγινε ειδική ομιλία με τους παίκτες που είχαν κίτρινες: "Σας το είπα χθες στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν σκεφτόμαστε γι' αυτό. Όποιος δέχεται κίτρινες, δέχεται γιατί το απαιτούσε το παιχνίδι και πάλευε για την ομάδα και όποιος τιμωρείται κάποιος τον αντικαθιστά", είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags