Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λούκα Μιλιβόγεβιτς: Δυνατά για Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός - "Με τρία εκατομμύρια φεύγει από Αγγλία - Τον... διώχνει ο Βιεϊρά"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-09 12:27:00

Δυνατά για Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός - "Με 3 εκατομμύρια φεύγει από Αγγλία - Τον...διώχνει ο Βιεϊρά"

του Γιώργου Κτενά
Δυνατά για Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός - "Με 3 εκατομμύρια φεύγει από Αγγλία - Τον...διώχνει ο Βιεϊρά"

Έντονη φημολογία για μεγάλη επιστροφή του Σέρβου χαφ στο Λιμάνι! Γιατί δεν έπαιζε φέτος πολύ στην Κρίσταλ Πάλας, σε τι κατάσταση βρίσκεται και με πόσα χρήματα θα μπορούσε να αποχωρήσει το καλοκαίρι, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο; Όλες οι απαντήσεις στο Sportdog!

Το όνομα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς φαίνεται πως απασχολεί ξανά τον Ολυμπιακό ενόψει καλοκαιριού, ως μια λύση που θα μπορούσε δεδομένα να «αναβαθμίσει» τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο πεπειραμένος άσος γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο, τις απαιτήσεις και τον κόσμο της, έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του μέσω των Πειραιωτών, από τη στιγμή που το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό οι Ερυθρόλευκοι να ψάξουν για παίκτη στη θέση του, κάποιοι κύκλοι έχουν συνδέσει το όνομά του με την ομάδα.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί συστηματικά την Αγγλία, προκειμένου να μάθουμε σε ποια κατάσταση είναι τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Σέρβος χαφ και αν όντως υπάρχουν πιθανότητες αποχώρησης από την Κρίσταλ Πάλας.

"Για αυτό δεν παίζει φέτος - Τον παίρνει με 2-3 εκατ. - Φθίνουσα πορεία η καριέρα του"

"Δεν είναι στα πλάνα φέτος (στα Κύπελλα παίζει περισσότερο), έβγαλε και κάποια θέματα τραυματισμών, έχει χάσει τη θέση του. Παίζει σπάνια, όταν έχουν "βγει Off" οι περισσότεροι μπαίνει στην 11άδα. Αλλά το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2023, θα δώσει λεφτά για να τον πάρει ο Ολυμπιακός; Η Κρίσταλ Πάλας, άλλωστε, μπορεί να τον κρατήσει τιμής ένεκεν μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία τους", ανέφερε, αρχικά, μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος. 

Ποια τιμή θα μπορούσε να ζητήσει για να τον αφήσει ελεύθερο;

"Αν μπορούμε να πούμε, χοντρικά, ότι η αξία του κυμαίνεται κάπου στα 5 εκατ. ευρώ, αν δώσει μια ομάδα 2-3 εκατ. μπορεί και να τον πάρει. Αλλά θα δώσουν τόσα λεφτά για τον Μιλιβόγεβιτς, που οδεύει στα 32; Μπορεί να θέλει και μόνος του βέβαια να αποχωρήσει και να ζητήσει να μείνει ελεύθερος. Γιατί είναι σε φθίνουσα πορεία η καριέρα του".
 

Τον "διώχνει" ο Βιεϊρά

Γιατί φέτος δεν παίζει πολύ;

"Ως 6άρι είναι μια ζωή στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά πέρσι τον βόλευε περισσότερο το στιλ της ομάδας. Τώρα, με τον Βιεϊρά, παίζει αλλιώς η Κρίσταλ Πάλας"

Θεωρείς ότι έχει θέση στον Ολυμπιακό;

"Γενικά νομίζω ότι δεν είναι σε καλή φάση καριέρας, αλλά δεδομένα έχει 3-4 χρόνια γεμάτα μπροστά του. Όχι σε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ όμως, καθώς και με το στιλ που παίζει η Κρίσταλ Πάλας πια, το 80% των 6αριών της Πρεμιερ είναι μια ταχύτητα πιο γρήγοροι σε σχέση με τον Μιλιβόγεβιτς. Στον Ολυμπιακό, με έναν επιθετικογενή χαφ δίπλα του, όπως είναι ο Μπουχαλάκης για παράδειγμα, θα ήταν μια χαρά". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό ο... υδραυλικός - Αυτός θα γίνει ο νέος Ελ Αραμπί - Μάχη με Εμιράτα"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags