Facebook Pixel Άρης: Έσκασε τώρα! Πολύ σημαντική απουσία για τον Άρη ενόψει ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-09 18:09:00

Έσκασε τώρα! Πολύ σημαντική απουσία για τον Άρη ενόψει ΑΕΚ

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Πολύ σημαντική απουσία για τον Άρη ενόψει ΑΕΚ

Σοβαρό πρόβλημα στους Κίτρινους πριν τον αγώνα με την  Ένωση καθώς βασικός ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Άρης: Πρόβλημα για τους Κίτρινους καθώς μπορεί να ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (10/4) με την ΑΕΚ, όμως εκτός αποστολής έμειναν οι Μπράμπετς και Μάνος, αλλά και οι Λόπεθ, Σάκιτς, Ντένις και Ντουάρτε.

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (10/04), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (νωρίς το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Fabiano Leismann, Bertoglio, Mancini, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Ganea, Benalouane, Luis Palma, Hajrovic, Doukoure, M’Bakata, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης. 

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Μάνος, Sakic, Cristian Lopez, Brabec, Denis, Duarte», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags