Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δυνατό δίδυμο Κίτσος και Φαντιγκά - Ανώριμοι Κινκουέ και Μπα - Όχι τώρα Ιμπαγάσα για αντι-Μαρτίνς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-09 17:27:00

"Δυνατό δίδυμο Κίτσος και Φαντιγκά - Ανώριμοι Κινκουέ και Μπα - Όχι τώρα Ιμπαγάσα για αντι-Μαρτίνς"

του Γιώργου Κτενά
"Δυνατό δίδυμο Κίτσος και Φαντιγκά - Ανώριμοι Κινκουέ και Μπα - Όχι τώρα Ιμπαγάσα για αντι-Μαρτίνς"

Οι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και το... ξύλο στην Ξάνθη. Δημοσιογράφος που παρακολουθεί τη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών παρουσιάζει στο Sportdog.gr το πολύ καλό υλικό που υπάρχει, τους παίκτες που αξίζει να ανέβουν παραπάνω και αναλύει γιατί ο Αριέλ Ιμπαγάσα θέλει δύο-τρία χρόνια για να ανέβει στο υψηλότερο επίπεδο!

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι της β΄ ομάδας των Ερυθρόλευκων με την Ξάνθη σχολίασε μέσω του sportdog ο Σωκράτης Λειβαδάς, δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στην ακριτική πόλη και, προφανώς, έχει παρακολουθήσει το ματς.

Ποιους παίκτες των Πειραιωτών ξεχώρισε, ποιοι μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα και ποια είναι η άποψή του για τον Ιμπαγάσα και τη θέση τού πρώτου προπονητή στον Ολυμπιακό;

Οι απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί...

"Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι, δεν ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός, προς το μέτριο ήταν και οι δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλός και, ειδικά από αριστερά ο Κίτσος και ο Φαντιγκά ήταν πολύ δραστήριοι, δυνατό δίδυμο. Ο Κανέ έδειξε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξε ότι είναι παίκτης της πρώτης ομάδας, έβαλε γκολ, σοβαρή φυσιογνωμία στο κεντρο. Ο Ξενιτίδης σταθερά είναι πολύ καλός, ταμάμ για τη δεύτερη ομάδα. Και μου άρεσε πολύ ο Αλγκασίμ Μπα, που έδειξε ότι έχει εκτόπισμα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ο Φαντιγκά είναι παίκτης από την Παρί, τον έχει αξιοποιήσει ο Τούχελ, έκανε προπόνηση με τον Μπαμπέ. Είναι εντυπωσιακός σωματοδομικα, έχει ποδοσφαιρικό κορμί και κίνηση, μου έκανε εντύπωση πόσο ωραια έκαναν συνδυαστικό ποδόσφαιρο με τον Κίτσο. Και ο Κίτσος, όμως, δικαίως έχει τόση εμπιστοσύνη από τον Μαρτίνς, την αξίζει. Ο Αλγκασίμ Μπα και ο Κινκουέ δείχνουν καλά στοιχεία αλλά είναι ακόμα ανώριμοι για την πρώτη ομάδα. παρόλα αυτά είναι σημαντικά πρότζεκτ. Στην ίδια κατηγορία είναι και ο Σουρλής, δείχνει ότι μπορεί να βρεθεί στην πρώτη ομάδα".

"Τέσσερις για σπρώξιμο - Ξύλο στην κερκίδα - Προπονητής στην πρώτη ομάδα ο Ιμπαγάσα"

Οπότε υπάρχει υλικό που αξίζει να βρεθεί στα χέρια του Μαρτίνς

"Ο Ολυμπιακός "τρέχει" τέσσερις ποδοσφαιριστές που σίγουρα μπορεί να τους σπρώξει στην ομάδα. Ειδικά τον Κίτσο και τον Φαντιγκά. Αλλά και ο Σουρλής, αν και έχει πολύ κόσμο στα χαφ ο Μαρτίνς, κι ίσως ο Κανέ. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι με την Ξάνθη - Έχω δει σχεδόν σε όλα τα ματς φέτος τον Ολυμπιακό β΄ και έχω πολύ καλή εικόνα του".

Πώς είδες τον Ιμπαγάσα;

"Ήταν αρκετά ζωηρός, τα έβαζαν όλοι μαζί του γιατί διαμαρτυρήθηκε αρκετές φορές για τη διαιτησία - Μάλιστα τον αποδοκίμαζαν οι οπαδοί, ήταν πολύ έντονος, δεν τον είχαν ξαναδεί έτσι". 

Ευρύτερα υπήρχε θέμα με τη διαιτησία για τον Ολυμπιακό σε αυτό το παιχνίδι.

"Είναι παιχνίδια που γίνονται με γυμνό μάτι και χωρίς ριπλέι, από τον Ολυμπιακό διαμαρτυρήθηκαν και στα δύο γκολ. Πήγε να πέσει ξύλο ακόμα και στη κερκίδα για τη διαιτησία, πήγε να γίνει φασαρία και είχε έξι λεπτά καθυστέρηση".

Τέλος, πλην των παικτών που προετοιμάζει η β΄ ομάδα για να βρεθούν στην πρώτη, θεωρείς ότι μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο κάποια στιγμή και με τον Ιμπαγάσα;

"Μεγάλη κουβέντα για να πάει στην πρώτη ομάδα ο Ιμπαγάσα, αν και έχει τι βάσεις, είναι μεγάλη προσωπικότητα, έχει βρεθεί σε μεγάλα πρωταθλήματα, σε σπουδαία εθνική ομάδα, ενώ ξέρει πολύ καλά και τον Ολυμπιακό. Σε δύο-τρία χρόνια θα μπορούσε να βρεθεί στην πρώτη ομάδα, όχι αμέσως - Θα τον έκαιγαν αν πήγαινε αμέσως μετά τον Μαρτίνς. Άλλωστε, θα πρέπει να δοκιμαστεί σε πιο δύσκολο επίπεδο από τη Σούπερ Λιγκ 2. Αλλά θεωρώ ότι έχει το επίπεδο και τις γνώσεις για να το κάνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυνατά για Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός - "Με 3 εκατομμύρια φεύγει από Αγγλία - Τον...διώχνει ο Βιεϊρά"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags