Facebook Pixel Ολυμπιακός: Για αυτό είναι σημαντικό το φιλικό με τη Σαχτάρ για Ολυμπιακό - Αυτόν θέλει να... φτιάξει ο Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-09 18:23:00

Για αυτό είναι σημαντικό το φιλικό με τη Σαχτάρ για Ολυμπιακό - Αυτόν θέλει να... φτιάξει ο Μαρτίνς

Sportdog Team
Για αυτό είναι σημαντικό το φιλικό με τη Σαχτάρ για Ολυμπιακό - Αυτόν θέλει να... φτιάξει ο Μαρτίνς

Πολύ σημαντικό είναι το φιλικό για τους Ερυθρόλευκους με τον Πορτογάλο τεχνικό να φαίνεται πως θέλει να ανεβάσει την ψυχολογία παικτών του ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ολυμπιακός: Μεγάλη ευκαιρία για αρκετούς παίκτες των Ερυθρόλευκων να βρουν ρυθμό θα είναι το φιλικό με την Σαχτάρ, με τον Τικίνιο να είναι ένας από αυτούς μιας και τον τελευταίο καιρό είναι στη... σκιά του Ελ Αραμπί και τον Μαρτίνς να σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού.

Ο Βραζιλιάνος έχει να βρει δίχτυα από τις 17 Φεβρουαρίου και τον αγώνα με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, ενώ στην Ελλάδα σκόραρε τελευταία φορά στις 6 του ίδιου μήνα και την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, με τον χρόνο του ποδοσφαιριστή να μειώνεται, με το φιλικό με τους Ουκρανούς να είναι μια μεγάλη ευκαιρία ώστε ο Τικίνιο να... συνδεθεί ξανά αφού ο Ολυμπιακός έχει πολλά παιχνίδια μπροστά του και σίγουρα τον χρειάζεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags