Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σαρωτικός Ολυμπιακός Β’ - Τεσσάρα με "όργια" Πινακά - Ήττα με ανατροπή για Παναθηναϊκό Β’ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-04-09 19:06:00

Σαρωτικός Ολυμπιακός Β’ - Τεσσάρα με "όργια" Πινακά - Ήττα με ανατροπή για Παναθηναϊκό Β’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σαρωτικός Ολυμπιακός Β’ - Τεσσάρα με "όργια" Πινακά - Ήττα με ανατροπή για Παναθηναϊκό Β’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι διέλυσαν με 4-0 τον Θεσπρωτό εντός έδρας, την ώρα που οι Πράσινοι βρέθηκαν να προηγούνται με 1-0 στην έδρα του Αιγάλεω, αλλά τελικά γνώρισαν την ήττα με 2-1.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός Β' επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 4-0 του Θεσπρωτού, ενώ ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε 2-1 από το Αιγάλεω.

Ο Ολυμπιακός Β΄ συνέτριψε με 4-0 τον Θεσπρωτό του Χουάν Ραμόν Ρότσα, στην εναρκτήρια συνάντηση της 30ής αγωνιστικής στη Super League 2 (Α΄ όμιλος) κι ανέβηκε στην όγδοη θέση, ισόβαθμος του ΠΑΟΚ Β΄ και με δύο αγώνες λιγότερους. 

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αριέλ Ιμπαγάσα πραγματοποίησαν ίσως την καλύτερη εμφάνισή τους στη διοργάνωση και είχαν κορυφαίο τον Πινακά, που έφτασε σε χατ-τρικ (39΄, 62΄, 65΄), ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Βοΐλης στο 24΄. 

Ο Παναθηναϊκός Β΄ προηγήθηκε εκτός έδρας του Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής στο Β΄ όμιλο της Super League 2, αλλά δέχθηκε δύο γκολ προς το τέλος και γνώρισε τη 13η ήττα στο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ηλιάδη στο 30ό λεπτό και δέχθηκαν την ισοφάριση στο 75΄ με κεφαλιά του Παπανικόλα, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Δημητριάδης στο 82΄, ευστοχώντας από τα 11 βήματα. Στο 53΄ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι, σε κεφαλιά του Τριμμάτη. 

Νωρίτερα, ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και ΑΕΚ Β΄ στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, στην εναρκτήρια συνάντηση της αγωνιστικής. Παρά την απώλεια οι πρωτοπόροι «πράσινοι» εξακολουθούν να έχουν σημαντική απόσταση (+11) από Καλαμάτα, Χανιά και Καλλιθέα που ακολουθούν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags