Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καψόνι" Μαρτίνς σε δύο top ονόματα - Τους δείχνει την έξοδο - Έκπληξη με τον... εξαφανισμένο Μπα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-09 19:33:00

"Καψόνι" Μαρτίνς σε δύο top ονόματα - Τους δείχνει την έξοδο - Έκπληξη με τον... εξαφανισμένο Μπα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Καψόνι" Μαρτίνς σε δύο top ονόματα - Τους δείχνει την έξοδο - Έκπληξη με τον... εξαφανισμένο Μπα!

Το "μήνυμα" με Σαχτάρ για καλοκαίρι και η ανατροπή με τον Αφρικανό στόπερ. Ποιοι είναι οι δύο ποδοσφαιριστές, με τα μεγάλα συμβόλαια που δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν και πώς ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να... κερδίσει ξανά τον Σενεγαλέζο αμυντικό.

Ολυμπιακός: Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα από το να εξασφαλίσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα, ενώ έχουν και τα ημιτελικά του Κυπέλλου, το οποίο αποτελεί άλλον έναν στόχο.

Φυσικά, ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς "δουλεύεται" στο παρασκήνιο, καθώς υπάρχει η αναζήτηση παικτών που θα έρθουν για να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό από τη νέα σεζόν, αλλά και το "ξεσκαρτάρισμα" του ρόστερ, που αφορά σε παίκτες που δεν φαίνεται να υπολογίζονται, ήδη, από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Πιέρ Κούντε, ο οποίος επέστρεψε θριαμβευτής από το Καμερούν μετά την πρόκριση της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ του Κατάρ, ωστόσο στον Ολυμπιακό η παρουσία του μόνο σίγουρη δεν είναι για τη νέα σεζόν. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Χένρι Ονιεκούρου, που παρά την απουσία του Γκάρι Ροντρίγκες και την μοναδική εναπομείνασα επιλογή στα εξτρέμ τον Γιώργο Μασούρα, κατάφερε να μην... πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με την ΑΕΚ.



Ο Μαρτίνς είχε αμφότερους (Κούντε και Ονιεκούρου) στην αποστολή του ντέρμπι κόντρα στην Ένωση, αλλά όχι και στην εικοσάδα και όπως φαίνεται είτε κάτι βλέπει στις προπονήσεις είτε πολύ απλά οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται εν όψει της νέας χρονιάς. Ο Κούντε πάντως βρέθηκε στην 11αδα του φιλικού με τη Σαχτάρ, κάτι που δεν συνέβη με τον Νιγηριανό εξτρέμ!

Στην παραπάνω κατηγορία, των παικτών που είναι στον… αέρα για τη νέα σεζόν, ανήκουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αλλά όχι ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος μπορεί να έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα, όμως εξακολουθεί να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πέρο Μαρτίνς.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει μείνει πίσω από την τριάδα Παπασταθόπουλου, Μανωλά, Σισέ και για να συμβεί αυτό έπαιξε ρόλο η πείρα των δύο Ελλήνων και η καλή απόδοση του τελευταίου. Μεγαλύτερο, ίσως, ρόλο όμως έπαιξε και ο ίδιος ο Μπα, που -κακά τα ψέματα- φέτος όποτε χρησιμοποιήθηκε, δεν έπεισε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δυνατό δίδυμο Κίτσος και Φαντιγκά - Ανώριμοι Κινκουέ και Μπα - Όχι τώρα Ιμπαγάσα για αντι-Μαρτίνς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags