Facebook Pixel Super League: Λάβρος ο Βαρούχας για το ΠΑΣ-ΠΑΟ - "Καρφάρα" για VAR - "Κανένα σπρώξιμο σε Τσιντώτα"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-10 23:31:00

Λάβρος ο Βαρούχας για το ΠΑΣ-ΠΑΟ - "Καρφάρα" για VAR - "Κανένα σπρώξιμο σε Τσιντώτα"! (Vid)

Sportdog Team
Λάβρος ο Βαρούχας για το ΠΑΣ-ΠΑΟ - "Καρφάρα" για VAR - "Κανένα σπρώξιμο σε Τσιντώτα"! (Vid)

Τι είπε για κόκκινες στα Γιάννινα και το χέρι-πέναλτι στο ΟΑΚΑ. Ο καθηγητής διαιτησίας μιλώντας στην Αθλητική Κυριακή χαρακτήρισε σωστές τις αποφάσεις στο ΑΕΚ-Άρης, όμως τόνισε πως υπήρξαν δύο πολύ σοβαρά λάθη στην αναμέτρηση του Τριφυλλιού.

Super League: Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις των δύο αναμετρήσεων για τα πλέι οφ της Super League στην Αθλητική Κυριακή.

Ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως η παρουσία του Σκωτσέζου Μάντεν ήταν καλή στο ντέρμπι ΑΕΚ-Άρης, αφού δικαίωσε τον Σκωτσέζο όπως και τον VAR σε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Αφενός ο Παναγιώτης Βαρούχας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πέναλτι για τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Σιμάνσκι βρήκε την μπάλα με το χέρι, αφού ανέλυσε πως πρόκειται για το χέρι στήριξης του Πολωνού στο έδαφος.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ορθώς μέτρησε το γκολ για το 1-0 του Άρη, παρά τις φωνές της ΑΕΚ για επιθετικό φάουλ. Όπως τόνισε, ο Τσιντώτας δεν σπρώχτηκε στη μικρή του περιοχή, αντιθέτως ήταν αυτός που έσπρωξε αντίπαλό του. Τέλος, είπε ότι ορθώς μέτρησε το γκολ για το 2-1 του Άρη, μετά από παρέμβαση του VAR.

Πάντως, ο παλαίμαχος διαιτητής εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση των δύο ομάδων να αγωνιστούν αμφότερες με κιτρινόμαυρο χρώμα, κάνοντας λόγο για μπέρδεμα, που δυσκολεύει το έργο του ρέφερι.

Αντιθέτως, ο Παναγιώτης Βαρούχας αξιολόγησε ως κακή τη διαιτησία του Βαντ στο ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός, διαφωνώντας με τις κρίσιμες αποφάσεις τόσο του Ούγγρου όσο και του Βαντ.

Για την απευθείας κόκκινη κάρτα του Χουάνκαρ στο 80', που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού ο καθηγητής διαιτησίας ανέλυσε πως ο Ισπανός βρήκε μεν τον Περέα στο πρόσωπο, αλλά υποστήριξε ότι δεν υπήρξε σκοπιμότητα, συνεπώς δεν στοιχειοθετείται παράβαση για αποβολή. Εξέφρασε μάλιστα την απορία του σχετικά με το γιατί ο VAR δεν διαφώνησε με την απόφαση του ρέφερι.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα, ο διαιτητής έκανε ένα ακόμα σοβαρό λάθος με το να μην δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κάργα για σκληρό μαρκάρισμα στον Παλάσιος στο 86'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος η υπομονή στην ΑΕΚ - Δεν μπορούν Βράνιες-Τζαβέλλας - "Οργίασε" με Άρη, τον... θέλει η Αθήνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags