Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ριάντ Μπουντεμπούζ: Εξτρέμ που θα ξεσηκώσει το Καραϊσκάκη - "Μπαλαδόρος" με γεμάτη καριέρα και... τζάμπα! (Vid)
| 2022-04-11 10:00:00

Εξτρέμ που θα ξεσηκώσει το Καραϊσκάκη - "Μπαλαδόρος" με γεμάτη καριέρα και... τζάμπα! (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου
Εξτρέμ που θα ξεσηκώσει το Καραϊσκάκη - "Μπαλαδόρος" με γεμάτη καριέρα και... τζάμπα! (Vid)

Έχει παίξει σε Γαλλία-Ισπανία και θυμίζει πολύ Ματιέ Βαλμπουενά! Ποιος είναι ο 32χρονος άσος που βρίσκεται στην 'ερυθρόλευκη" λίστα και ο οποίος μπορεί να καλύψει μετά από χρόνια το πρόβλημα που υπάρχει στα άκρα. Εντυπωσιακά νούμερα και χρηματιστηριακή αξία στα 2.2 εκατ. ευρώ.
 

Οι θέσεις των εξτρέμ ταλαιπώρησαν πολύ τον Ολυμπιακό την τρέχουσα σεζόν, κυρίως εξαιτίας της αδυναμίας των Ονιεκούρου και Λόπες να δικαιώσουν τις προσδοκίες, με τις οποίες αποκτήθηκαν το περσινό καλοκαίρι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θεωρούνται "τελειωμένοι" ενόψει του προσεχούς καλοκαιριού και ο Ολυμπιακός θα βγει στην αγορά για να αναζητήσει τους αντικαταστάτες τους, προσδοκώντας οι νέες επιλογές που θα κάνει, να αποδειχθούν πιο επιτυχημένες.

Το όνομα ενός... παλιού γνώριμου έχει επανέλθει στα μεταγραφικά ρεπορτάζ των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι συνδέονται με τον Ριάντ Μπουντεμπούζ. Ο Αλγερινός άσος αγωνίζεται στη Σεντ Ετιέν, όμως το μέλλον του στους "Στεφανουά" είναι αμφίβολο και γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η περίπτωσή του "παίζει" δυνατά για τον Ολυμπιακό.


Ο Μπουντεμπούζ είναι 32 ετών και έχει κάνει σημαντική καριέρα στα γήπεδα της Γαλλίας και της Ισπανίας. Πρόκειται για πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, κάτι που έχει αποδείξει καθ΄ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, αγωνιζόμενος κατά σειρά σε Σοσό, Μπαστιά, Μονπελιέ, Ρεάλ Μπέτις και Θέλτα (σ.σ. ως δανεικός από την Μπέτις), προτού μετακομίσει στη Σεντ Ετιέν το 2019. Υπήρξε διεθνής με την Εθνική Αλγερίας το διάστημα 2010-2017, με απολογισμό 25 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ συμμετείχε στα Μουντιάλ του 2010 και του 2014.

Ξεχωρίζει για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και έχει την έφεση να κινείται τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα. Η καλύτερη του πλευρά είναι η δεξιά, καθώς αρέσκεται να συγκλίνει προς το κέντρο ώστε και να σουτάρει ή να πασάρει με το "γλυκό" αριστερό πόδι που διαθέτει. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κλασικός εξτρέμ που... αγκαλιάζει την γραμμή του πλαγίου, αντιθέτως θα έλεγε κανείς πως θυμίζει τον Ματιέ Βαλμπουενά. Κινείται δηλαδή περισσότερο ως δεκάρι παρά ως πλάγιος επιθετικός.

Η χρηματιστηριακή αξία του Μπουντεμπούζ ανέρχεται στα 2,2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt, αλλά οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Σεντ Ετιέν. Στα συν για τον Αλγερινό συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι διαθέτει γαλλικό διαβατήριο συνεπώς δεν πιάνει θέση ξένου. Τη φετινή σεζόν μετρά 26 συμμετοχές, με 4 γκολ και 2 ασίστ για λογαριασμό της Σεντ Ετιέν.  


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η "χρυσή" πρόταση Ολυμπιακού σε Ελ Αραμπί - Ξέφυγαν τα ποσά - Ποια η διαφορά με... Κατάρ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags