Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Λουτσέσκου με Ζαμπά - "Πακέτο" στον Γκαρσία - Στον... αέρα ο Μπίσεσβαρ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-11 19:15:00

Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Λουτσέσκου με Ζαμπά - "Πακέτο" στον Γκαρσία - Στον... αέρα ο Μπίσεσβαρ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Λουτσέσκου με Ζαμπά - "Πακέτο" στον Γκαρσία - Στον... αέρα ο Μπίσεσβαρ!

Για ποιο λόγο τιμωρήθηκε ο Βραζιλιάνος και το... θέμα με Βιεϊρίνια. Ποιο το πειθαρχικό παράπτωμα του ταλαντούχου εξτρέμ, η ανανέωση του Πορτογάλου άσου και ποιοι ενδέχεται να τον ακολουθήσουν στο τέλος της σεζόν.

Εκτός της πρώτης ομάδας τού ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Λέο Ζαμπά, δεδομένου ότι ο Βραζιλιάνος άσος είχε μια κακή αντίδραση σε μια φάση της προπόνησης. Αυτή, μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, με τον Λουτσέσκου να τον στέλνει στον Πάμπλο Γκαρσία για προπονήσεις μέχρι να αποφασίσει η διοίκηση τι θα κάνει μαζί του.

Το ζήτημα με τον Βραζιλιάνο είναι ότι είχε γίνει απαραίτητος το τελευταίο διάστημα στον Λουτσέσκου και τον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι στα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ είναι βασικός! Ο Ρουμάνος τεχνικός τον "έστρωσε", τον έκανε του κουτιού και κατάφερε όχι μόνο να του βρει ρόλο, αλλά να παίρνει και φανέλα βασικού.

Ο Λουτσέσκου, όμως, δεν τον θέλει αυτό το διάστημα στην ομάδα, το έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις με την περίπτωσή του.

Γιατί την ίδια στιγμή η ομάδα έχει να διαχειριστεί διάφορες καταστάσεις, που χρειάζονται προσοχή. Για παράδειγμα η προαναγγελία τής ανανέωσης στο συμβόλαιο του Βιεϊρίνια, κάπου ίσως μπορεί να προκαλέσει θέμα με τους υπόλοιπους που βρίσκονται σε σειρά ανανέωσης.

Όπως είναι, τουλάχιστον, ο Κρέσπο και ο Μπίσεσβαρ, δεδομένου ότι ναι μεν υπάρχει επιθυμία του Λουτσέσκου να συνεχίσουν για έναν ακόμα χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η διοίκηση θα το κάνει με τους όρους των παικτών. Πρακτικά, δηλαδή, από το να υπάρχει κοινή επιθυμία για παραμονή μέχρι να υπογράψει κάποιος συμβόλαιο ανανέωσης, η απόσταση είναι μεγάλη.

Μόνο που ο Δικέφαλος θέλει να τους κρατήσει "ζεστούς" και όχι να τους "παγώσει" σε αυτό το θέμα, δεδομένου ότι είναι πολύ χρήσιμοι και οι δύο για τις υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δύσκολοι χειρισμοί, σε δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φλερτ" Βερόνα με Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ - Πέταξε για Ιταλία - Έρχεται άμεσα πρόταση στην Τούμπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags