Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Μια αλλαγή σε σχέση με Μασσαλία - Ενδεκάδα... καμικάζι από Λουτσέσκου για την ανατροπή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-14 20:42:00

Μια αλλαγή σε σχέση με Μασσαλία - Ενδεκάδα... καμικάζι από Λουτσέσκου για την ανατροπή!

Sportdog Team
Μια αλλαγή σε σχέση με Μασσαλία - Ενδεκάδα... καμικάζι από Λουτσέσκου για την ανατροπή!

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου του Βορρά για το ιστορικό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (22:00), όπου οι Θεσσαλονικείς θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Ο Ελ Καντουρί παίρνει τη θέση του Τσιγγάρα στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παρατάσσει τον Δικέφαλο με πιο επιθετικό σχήμα, κυνηγώντας την ανατροπή του εις βάρος του 2-1 από το πρώτο ματς.

Στο 4-2-3-1 του ΠΑΟΚ, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο και Λύρατζη, από αριστερά προς δεξιά. Στα χαφ θα αγωνιστεί ο Κούρτιτς, έχοντας στο πλευρό του τον Αουγκούστο, με τον Ελ Καντουρί σε έναν πιο προωθημένο ρόλο. Στα άκρα της επίθεσης θα χρησιμοποιηθούν οι Μπίσεσβαρ - Ζίβκοβιτς, με τον Άκπομ στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Άκπομ.

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μιχάι, Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Μουργκ, Σβαμπ, Μιτρίτσα, Τσόλακ, Σοάρες, Τσιγγάρας.

Από την πλευρά της, η Μαρσέιγ παρατάσσεται με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τους Μπακαμπού στην επίθεση και τον Παγιέ σε ελεύθερο ρόλο.

Η ενδεκάδα των Γάλλων: Μανταντά, Ρονζιέ, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Πέρες, Λιρόλα, Γκεντουζί, Γκέιγ, Αρίτ, Μπακαμπού, Παγιέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόβλεψη Καρπετόπουλου για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα - Οι πιθανότητες του Ολυμπιακού και η Μαρσέιγ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags