Facebook Pixel Sportdog.gr | Λιβάι Κόλγουιλ: Το αμυντικό «τείχος» της Τσέλσι που ακόμα χτίζεται
| 2022-04-16 04:33:00

Λιβάι Κόλγουιλ: Το αμυντικό «τείχος» της Τσέλσι που ακόμα χτίζεται

Sportdog Team
Λιβάι Κόλγουιλ: Το αμυντικό «τείχος» της Τσέλσι που ακόμα χτίζεται

Από τους 22 παίκτες της Τσέλσι που έφυγαν ως δανεικοί φέτος, αρκετοί έχουν εντυπωσιάσει στην Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκονται στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας, όμως το μέλλον της αμυντική της γραμμής παίζει στην Τσάμπιονσιπ και ονομάζεται Λιβάι Κόλγουιλ.

Το διάλλειμα των εθνικών ομάδων, έδωσε σε πολλούς ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους, για να μπουν -επιτέλους- στο τελευταίο κομμάτι της ποδοσφαιρικής σεζόν. Υπήρχαν όμως και μερικοί ακόμη, όπως ο σημερινός μας ήρωας, Λιβάι Κόλγουιλ, που δεν μπορούσαν να απουσιάσουν. Η τιμή του να εκπροσωπείς την χώρα σου σε οποιοδήποτε ηλικιακό επίπεδο άλλωστε είναι τέτοια, που αποτελεί μεγάλο στόχο για πολλούς ποδοσφαιριστές.

Είτε πρόκειται για ανδρική ομάδα, είτε για τις μικρότερες εθνικές, η δίψα παραμένει ίδια και δίνει την ευκαιρία σε πολλούς, όχι μόνο να καθιερωθούν αλλά και για να «φωνάξουν» δυνατά παρών τους στους συλλόγους που ανήκουν, αδιαφορώντας για το χρονικό περιθώριο ξεκούρασης. Ο μόλις 19 ετών κεντρικός αμυντικός εξαργύρωσε τις απίστευτες εμφανίσεις του με την φανέλα της Χάντερσφιλντ, με μια κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας Κ-21 για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Αλβανία.

Όσο αδιάφοροι και αν ακούγονται οι αντίπαλοι, δεν υπήρχε κανένα περιθώριο για ρίσκα. Στην προκριματική φάση για το Euro 2023. που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρουμανίας και της Γεωργίας, η Αγγλία βρίσκεται πίσω από την Τσεχία. Παρά το γεγονός ότι οι Άγγλοι έχουν δυο παιχνίδια λιγότερα από τους πρωτοπόρους, ο Ιούνιος αναμένεται «διαβολικός» για τα «Λιονταράκια», αφού μέσα σε μόλις δέκα μέρες, θα αναγκαστούν να δώσουν τέσσερα παιχνίδια εκ των οποίων τα δυο θα γίνουν εκτός έδρας σε Κόσοβο και Τσεχία!

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags