Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: "Τρελαμένοι" οι παίκτες του ΠΑΟΚ - Δεν πίστευαν αυτό που έγινε από το 80' και μετά με Μαρσέιγ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-16 12:21:00

"Τρελαμένοι" οι παίκτες του ΠΑΟΚ - Δεν πίστευαν αυτό που έγινε από το 80' και μετά με Μαρσέιγ!

Sportdog Team
"Τρελαμένοι" οι παίκτες του ΠΑΟΚ - Δεν πίστευαν αυτό που έγινε από το 80' και μετά με Μαρσέιγ!

Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά ήταν... τρελαμένοι με όσα έγιναν στο ματς με τη Μαρσέιγ και τις ευκαιρίες που χάθηκαν για να έρθει η πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.

ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Ήταν τρελαμένοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από την απώλεια της πρόκρισης, απέναντι σε μία ομάδα που ήταν το φαβορί και κατάφερε να βρεθεί στα ημιτελικά από τις λεπτομέρειες και των δύο αγώνων. “Μπορούσαμε εμείς να πάρουμε την πρόκριση”, έλεγαν μέσα στα αποδυτήρια της Τούμπας, μετά το τέλος του αγώνα. 

Σχολίαζαν με εμφατικό τρόπο, το θερμό χειροκρότημα που εισέπραξαν από την εξέδρα, αυτή την σχέση εμπιστοσύνης που έχτισαν με το απαιτητικό φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ. Και τώρα θέλουν να τους ικανοποιήσουν με νικηφόρα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτός είναι ο βασικός στόχος μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Μάλιστα δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ακόμη και στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης και ενώ σε όλους φαινόταν πως η πρόκριση είχε χαθεί, οι ίδιοι επέμειναν και έχασαν τρεις κλασικότατες ευκαιρίες για γκολ. Όμως η μπάλα δεν κατέληξε ποτέ στα δίχτυα του Μανταντά.

Πηγή: metrosport.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags