Facebook Pixel Super League: Αγκαλιά με την παραμονή ο Ατρόμητος με "χρυσό" βαθμό κόντρα στον ΟΦΗ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-17 17:42:00

Αγκαλιά με την παραμονή ο Ατρόμητος με "χρυσό" βαθμό κόντρα στον ΟΦΗ

Sportdog Team
Αγκαλιά με την παραμονή ο Ατρόμητος με "χρυσό" βαθμό κόντρα στον ΟΦΗ

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό και ευκαιρίες, Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 και πήραν από έναν βαθμό. Οι γηπεδούχοι έκαναν έναν ακόμη βήμα πλησιάζοντας την παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας ξανά τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ατρόμητος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Πλέι άουτ, απέχει 10 βαθμούς από τη Λαμία και βρίσκεται πολύ κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του στη Super League.

Με γρήγορο γκολ για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το ματς στο Περιστέρι. Στο 10ο λεπτό ο Κουλούρης προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα που έδειχνε να ελέγχει ο Επασί, ωστόσο, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ επιχείρησε να διώξει με το ένα χέρι και ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντιπάλου του κι «έγραψε» το 1-0.

Η "απάντηση" των φιλοξενούμενων ήρθε στο 48΄. Ο Λάμπρου τροφοδότησε τον Μπαλογιάννη που μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά έδωσε με τη σειρά του στον Λουίζ Φελίπε κι ο τελευταίος από κοντά έφερε το ματς στα ίσα (1-1).  

Διαιτητής: Α. Ευαγγέλου
Κίτρινες: Στρούγγης

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Έρλινκμαρκ, Μουνίθ (83΄ Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης (68΄ Ροτάριου), Καρτάλης (68΄ Αλιμπεκ), Κουλούρης 

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τοράλ (39΄ Μπουζούκης), Μεγιάδο, Νέιρα, Φελίπε, Τσιλιανίδης (68΄ Στάικος), Λάμπρου (77΄ Γιαννούλης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" στον Ολυμπιακό - Φεύγουν πέντε παίκτες και στελέχη - Υπογραφές με δύο παικταράδες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags