Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανεπίτρεπτο για Ολυμπιακό - "Survivor" με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Εξήγηση για Ελ Αραμπί, Τούμπα ο Μανωλάς
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-19 16:30:00

Ανεπίτρεπτο για Ολυμπιακό - "Survivor" με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Εξήγηση για Ελ Αραμπί, Τούμπα ο Μανωλάς

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανεπίτρεπτο για Ολυμπιακό - "Survivor" με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Εξήγηση για Ελ Αραμπί, Τούμπα ο Μανωλάς

Δεν χρειάζεται νέα επίσκεψη Μαρινάκη για να πάρουν το μήνυμα! Η ήττα στη Λεωφόρο και κυρίως η εικόνα, μετέτρεψε σε… εξετάσεις για πάρα πολλούς στου Ρέντη τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Δικέφαλο αρχικά και μετά στον τελικό με το Τριφύλλι.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη φιέστα του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο η εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια και φυσικά τα αποτελέσματά του, προφανώς και δεν ικανοποιούν κανέναν εντός και εκτός ομάδας. Από τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι τη διοίκηση και τον κόσμο. Η ήττα της Κυριακής από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο χτύπησε νέο… καμπανάκι και η εμφάνιση δημιούργησε έξτρα προβληματισμό για το φινάλε της σεζόν. Και μπορεί ο τίτλος να έχει κλειδώσει, όμως η υπόθεση του Κυπέλλου και τα πολλά ντέρμπι που ακολουθούν, δεν πρέπει να αφήνουν κανέναν σε ησυχία.

Πολλοί από τους παίκτες όμως μάλλον έχουν χαλαρώσει και νιώθουν ότι η σεζόν έχει τελειώσει ή πιστεύουν πως δεν υπάρχει καμία διαφορά αν σηκώσουν το πρωτάθλημα με πέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο κι άλλες δύο ήττες σε ντέρμπι. Δεν έχουν κατανοήσει προφανώς, πως κάτι τέτοιο δεν είναι ανεκτό στον οργανισμό Ολυμπιακός (και σωστά!) και επίσης δεν γνωρίζουν πως είναι ανεπίτρεπτο για την πρωταθλήτρια ομάδων των «Ερυθρολεύκων», να μην έχει σκοράρει απέναντι στον Παναθηναϊκό που παλεύει για να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη σε τρία παιχνίδια!

Βέβαια, για να κατανοήσουν όλα αυτά, προφανώς και δεν χρειάζεται νέα επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη. Αν κάποιοι δεν κατάλαβαν πριν 10 ημέρες τι συνέβη όταν πήγε στην προπόνηση και χρειάζονται… επανάληψη, μάλλον βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και δεν θα τους σώσουν το καλοκαίρι ούτε τα «έξτρα φροντιστήρια». Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος με απαιτήσεις, με κόσμο που δεν χαρίζεται σε κανέναν. Και αυτό θα το κατάλαβαν (ή τουλάχιστον θα έπρεπε) όσοι έκαναν… μία βόλτα το βράδυ της Κυριακής σε social media και σχόλια ρεπόρτερ της ομάδας.

Η κατάσταση είναι «ζόρικη» και πλέον τα επόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι έξτρα… απαιτητικά. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες οφείλουν να μεταμορφωθούν και να δώσουν απαντήσεις. Θα καταφέρουν, αρχής γενομένης από την Τούμπα την Πέμπτη, να αποκλείσουν τον… λυσσασμένο ΠΑΟΚ σε διπλά ματς στο Κύπελλο και τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό στον τελικό;

Από εκεί και πέρα, μεγάλη συζήτηση γίνεται και για τις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή στο ντέρμπι. Η αντικατάσταση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο ημίχρονο αποδείχθηκε λανθασμένη εκ του αποτελέσματος, όμως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μαροκινός δεν θα άντεχε παραπάνω, λόγω της εξάντλησής του από το Ραμαζάνι. Και το κυριότερο, δεν θα μπορούσε μετά να δώσει βοήθειες την Πέμπτη απέναντι στον Δικέφαλο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, φάνηκε και από το κοουτσάρισμα στη Λεωφόρο, πως πλέον είναι πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό και δικαιολογημένα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σε αυτό το παιχνίδι να ξεκινήσει και ο Κώστας Μανωλάς σε τριάδα, ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα και να κλειδώσουν την πρόκριση μετά στο Γ. Καραϊσκάκης.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες αποφάσεις στον Ολυμπιακό - Τελευταίος να... αλλάξει ο Μαρτίνς - Έξω για καλό του ο Αγκιμπού

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags