Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: "Καρφιά" Μεταξά για... κόλπα της ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-18 20:46:00

"Καρφιά" Μεταξά για... κόλπα της ΑΕΚ!

Sportdog Team
"Καρφιά" Μεταξά για... κόλπα της ΑΕΚ!

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας με 3-2 από τους Κιτρινόμαυρους.
 

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Ο Ηρακλής Μεταξάς έκανε λόγο για "κόλπα", με τα οποία η ΑΕΚ καθυστερούσε το παιχνίδι στο φινάλε προκειμένου να κρατήσει το προβάδισμα κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο προπονητής του ΠΑΣ στάθηκε μετά το ματς και στη φάση του τρίτου γκολ της Ενωσης, σε φάση που όλοι "σταμάτησαν" επειδή φέρεται να ακούστηκε ένα σφύριγμα από την εξέδρα και ο Αραούχο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. «Στο τρίτο γκολ λένε ότι ακούστηκε σφύριγμα, εγώ δε ξέρω δεν άκουσα κάτι», σχολίασε μεταξύ άλλων στη NOVA.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις καθυστερήσεις που έγιναν στο φινάλε. «Κέρδισε η ΑΕΚ, αλλά με κόλπα καθυστερούσε στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να μάθουμε να νικάμε και αυτά τα κόλπα».

Για το παιχνίδι είπε πως «στο πρώτο ημίχρονο βλέπω την ομάδα τόσο ανοιχτά, όμως και με τον Παναιτωλικό και με τον Αρη. Θέλουμε να παίξουμε μπάλα και να συνδυάσουμε τα αποτελέσματα στα παιχνίδια». Κλείνοντας ρωτήθηκε για τη συνέχεια των πλέι οφ: «Δεν αλλάζει τίποτα, πρέπει να το παλέψουμε. Πρέπει να παλεύουμε κόντρα σε όλες τις ομάδες, δεν πρέπει την μία ομάδα να την παλεύουμε και την άλλη όχι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας... τρελός για την ΑΕΚ - "Προπονητάρα με απίστευτες τακτικές - Πήρε πρωτάθλημα χωρίς ξένους"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags