Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Ψαγμένη" μεταγραφή για Ολυμπιακό - Τον... στέλνει στο Λιμάνι ο Γραμμόζης - Σε... κόντρα με την ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-19 19:24:00

"Ψαγμένη" μεταγραφή για Ολυμπιακό - Τον... στέλνει στο Λιμάνι ο Γραμμόζης - Σε... κόντρα με την ΑΕΚ!

του Γιώργου Κτενά
"Ψαγμένη" μεταγραφή για Ολυμπιακό - Τον... στέλνει στο Λιμάνι ο Γραμμόζης - Σε... κόντρα με την ΑΕΚ!

Κίνηση σε θέση έκπληξη και από πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας. Ποιο όνομα απασχολεί τους Πειραιώτες ενόψει καλοκαιριού, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και η... συστατική επιστολή από τον Έλληνα προπονητή.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το όνομα του Μάρτιν Φράισλ επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς ο τερματοφύλακας της Σάλκε είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες και πριν από 1,5 μήνα (-όπως ανέφεραν ξανά, τότε, τα δημοσιεύματα).

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ανέστη Ζαχαρακη, αρχισυντάκτη στη Match Money και γνώστη του Γερμανικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να αναλύσουμε την περίπτωση του 28χρονου Αυστριακού τερματοφύλακα.

"Σταθερός και βασικός στη Σάλκε - Καλά ρεφλέξ και εκτινάξεις - Δεν έχει εμπειρία ως ηγέτης"

"Είναι καλός τερματοφύλακας σε σύγκριση με αυτούς που είχε η Σάλκε στην Μπουντεσλίγκα. Ήταν στην Σαντχάουζεν, έκανε το βήμα παραπάνω στη Σάλκε και φέτος είναι βασικός. Είναι σταθερός και τον εμπιστεύεται ο Γραμμόζης. Στο τελευταίο, κρίσιμο ματς, έκανε μια εντυπωσιακή διπλή απόκρουση για τη Σάλκε, κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του αγώνα. Ευρύτερα έχει κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο πολύ καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Έχει πολύ καλά ρεφλέξ, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά δεν έχει εμπειρία στο ηγετικό κομμάτι, να οργανώσει την άμυνα κ.λπ. Αλλά γενικά μου αρέσουν οι εκτινάξεις που έχει, πόσο εύκολα καλύπτει το τέρμα του. Αλλά δεν είναι τόσο επιβλητικός, στο σκέλος της ψυχραιμίας".

"Δεν πέφτει κάτω από το 1 εκατ. - Πιο αξιόπιστος ο Βατσλίκ στα πόδια - Θυμίζει Κελεσίδη"

Πιστεύεις ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού;

"Δεν έχει δοκιμαστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά θεωρώ ότι θα άξιζε μια ευκαιρία. Ψαγμένη περίπτωση ο Φράισλ, η Σάλκε αν ανέβει κατηγορία δε νομίζω ότι έχει προτεραιότητα για να τον αλλάξει. Είναι αρκετά καλός για να μείνει και στην Μπουντεσλίγκα".

Γνωρίζεις τι χρήματα μπορεί να χρειάζονται;

"Μιλάμε για παίκτη που δεν είναι πανάκριβος, αν και δεν γνωρίζω ακριβώς τι μπορεί να θέλουν από τη Σάλκε για να τον παραχωρήσουν. Αλλά θεωρώ ότι κάτω από το 1 εκατ. ευρώ δεν θα πέσει".

Σε σχέση με τον Βατσλίκ;

"Στην εμπειρία υπερέχει ο Βατσλίκ, είναι πιο ψύχραιμος από τον Φράισλ. Αλλά έχει ο Φράισλ πολύ δυνατά ρεφλέξ, ο Βαλτσικ καλύπτει πιο πολύ με τις τοποθετήσεις του. Στα πόδια ο Βατσλίκ είναι λίγο πιο αξιόπιστος. Αλλά ο Φράισλ είναι καλή προοπτική".

Νωρίτερα είπες ότι η περίπτωσή του είναι ψαγμένη, αν και ο Ολυμπιακός δεν μας έχει συνηθίσει να ψάχνει στις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας. 

"Μου κάνει εντύπωση σαν όνομα, αλλά γενικά να σου πω ότι η β΄ Γερμανίας έχει παίκτες που κάνουν για πλάκα τη διαφορά στην Ελλάδα. Αλλά δεν έχουν προτεραιότητα να έρθουν στην Ελλαδα. Με τον Χολέμπας, για παράδειγμα, ήταν αλλιώς γιατί είχε και ελληνική ρίζα. Ήρθε. και έκανε την διαφορά. Ο Φράισλ μπορεί να παίξει στην Εθνική Αυστρίας κάποια στιγμή. Εκεί υπάρχει και ο Στάνκοβιτς, της ΑΕΚ, αλλά σε σχέση με τον Φράισλ είναι πιο χημένος. Ευρύτερα έχει άλλα χαρακτηριστικά. Ο Φράισλ έχει μεγάλη έκρηξη, περισσότερο θυμίζει το στιλ του Κελεσίδη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανεπίτρεπτο για Ολυμπιακό - "Survivor" με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Εξήγηση για Ελ Αραμπί, Τούμπα ο Μανωλάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags