Facebook Pixel Super League - Άρης: Διπλή… κλοπή Καρυπίδη από άλλη ελληνική ομάδα - Υπάρχει ήδη συμφωνία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-19 22:07:00

Διπλή… κλοπή Καρυπίδη από άλλη ελληνική ομάδα - Υπάρχει ήδη συμφωνία!

GOALάρες by Εvaggelistis
Διπλή… κλοπή Καρυπίδη από άλλη ελληνική ομάδα - Υπάρχει ήδη συμφωνία!

Ο Άρης αρπάζει δύο συμπαίκτες από άλλη ελληνική ομάδα. Έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές και οι Κίτρινοι της Θεσσαλονίκης ετοιμάζονται για διπλή μεταγραφή.

Super League - Άρης: Ο Θοδωρής Καρυπίδης συμφωνησε με ξένο αμυντικό άλλης Σουπερλιγκάτης ομάδας, ο οποίος μένει ελεύθερος,  προλαβαίνοντας μάλιστα ανταγωνιστή του.

Αυτή η δουλειά είναι κλεισμένη (υπήρξε ...done) ενώ είναι πολύ κοντά να κλείσει και συμπαίκτη του, επίσης που μένει ελεύθερος!

1) "Πακέτο" ετοιμάζονται να πάνε το καλοκαίρι στον Άρη δυο τωρινοί συμπαίκτες, άλλης Σουπερλιγκάτης ομάδας! Ο ένας έχει ήδη συμφωνήσει/δώσει τα χέρια με τον Θόδωρο Καυρπίδη, Είναι ξένος, αμυντικός, μέσα στους τρεις καλύτερους του πρωταθλήματος στην θέση του. Το συμβόλαιο που θα πάρει στους "κίτρινους" θα είναι της τάξης περίπου των 180.000 ευρώ ετησίως σύν μπόνους. Σχεδόν, δηλαδή, τα τριπλάσια, απο αυτά που καθαρίζει τώρα. Μάλιστα πολυ ...πρόσφατα ,ο ατζέντης του εν λόγω άσου, βολιδοσκοπήθηκε κι απο άλλη Μπιγκφοράτη ομάδα, που ήταν έτοιμη να τους καταθέσει πρόταση, αλλά ενημέρωσε πως έχει ήδη κλείσει στον Άρη. Άργησαν...

2) Ο άλλος συμπαίκτης του, επίσης ξένος, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος και είναι μέλος της ίδιας αμυντικής γραμμής, δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με τον Αρη αλλά στα χέρια του βρίσκεται η... προσφορά του Καρυπίδη (προσωπική του επιλογή). Το αφεντικό πάντως των "κίτρινων" είναι σχεδόν σίγουρος πως ο άσος θα την κάνει αποδεκτή μετά το τέλος των πλέι οφ. Θα πάει στον Άρη για βασικός ενώ θα αποκτηθεί και Έλληνας μπακ απ του αφού οι δυο που καλύπτουν την θέση στο σημερινό ρόστερ της ομάδας του Μπούργος, το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν. Το δικό του συμβόλαιο θα είναι λίγο υψηλότερο (στα 220 με 240 χιλιάρικα το χρόνο)...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος "πόλεμος" στη Super League - "Συμμαχία" Big-5 κόντρα σε όλους - Έξαλλος ο Μπέος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags