Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατακάρες για "στόχο" του ΠΑΟΚ - "Καλύτερος από Σίντκλεϊ και Τέιλορ - Ρήτρα μόλις 150.000 ευρώ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-20 08:40:00

Ατακάρες για "στόχο" του ΠΑΟΚ: "Καλύτερος από Σίντκλεϊ και Τέιλορ - Ρήτρα μόλις 150.000 ευρώ"

Sportdog Team
Ατακάρες για "στόχο" του ΠΑΟΚ: "Καλύτερος από Σίντκλεϊ και Τέιλορ - Ρήτρα μόλις 150.000 ευρώ"

Δηλώσεις για τον μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου του Βορρά από την Κύπρο.

ΠΑΟΚ: Ο Κύπριος δημοσιογράφος, Σταύρος Ονησιφόρου μίλησε στο Metropolis 95,5 για το μεταγραφικό σενάριο που συνδέει το όνομα του ΠΑΟΚ με αυτό του αριστερού μπακ του Απόλλων Λεμεσού, Αμίν Χαμάς. 

Αναλυτικά είπε:

«Έχει παίξει στην εθνική ομάδα του Βελγίου την Κ17, αλλά κλήθηκε πρόσφατα από την εθνική ανδρών του Μαρόκου. Είναι δανεικός στον Απόλλωνα αλλά η ομάδα έχει οψιόν αγοράς. Οι πληροφορίες έλεγαν πως ο Απόλλων θα πλήρωνε την ρήτρα στην Μπέβερεν, η οποία ήταν περίπου στις 150.000 ευρώ, αλλά έλεγαν επίσης πως ο Απόλλωνας είχε έτοιμη την ομάδα που θα τον πουλούσε, μόλις τον αγόραζε από την Μπέβερεν. Ο Απόλλων έχει καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ από πέρσι λόγω του Μπίσεσβαρ. Είναι δεδομένο πως θα τον αγοράσει τον παίκτη. Ήρθε σαν 2η επιλογή και κατέληξε να είναι πρώτη, διότι έκανε καλά παιχνίδια».

Για το αγωνιστικό προφίλ του:

«Είναι επιθετικός μπακ, έχει κάποια θέματα στην άμυνα, αλλά ανεβαίνει συνέχεια. Θα πρέπει να δουλέψει πολύ στο κομμάτι το αμυντικό, εάν θέλει να σταθεί στο επίπεδο του ΠΑΟΚ. Αμυντικά είναι επιρρεπής».

Για το αν είναι καλύτερος από Σίντκλεϊ και Τέιλορ:

«Είναι καλύτερος απ' τους Σίντκλεϊ και Τέιλορ επιθετικά. Αλλά θα χρειαστεί χρόνος εάν έρθει, προκειμένου να δουλέψει και να σταθεί στο εν λόγω επίπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags