Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πάρτι των φίλων της Nottingham Forest με το μεγάλο ηχείο στο γήπεδο
| 2022-04-23 04:33:00

Το πάρτι των φίλων της Nottingham Forest με το μεγάλο ηχείο στο γήπεδο

Sportdog Team
Το πάρτι των φίλων της Nottingham Forest με το μεγάλο ηχείο στο γήπεδο

Οι fans της Forest έστησαν πάρτι στις εξέδρες του γηπέδου με ένα ΜΕΓΑΛΟ ΗΧΕΙΟ που είχε φέρει μαζί ένας θεούλης φίλαθλος.

Στις 9 Φεβρουαρίου διεξήχθη η αναμέτρηση Μπλάκμπερν-Νότιγχαμ Φόρεστ. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η Forest πήρε τότε μια πολύ σημαντική νίκη με 0-2 η οποία τότε την έβαλε σε τροχιά Playoffs, στην οποία είναι μέχρι και σήμερα. Το πιο ιδιαίτερο κομμάτι του αγώνα βέβαια διεξήχθη μετά τη λήξη του, καθώς οι fans της Forest έστησαν πάρτι στις εξέδρες του γηπέδου με ένα ΜΕΓΑΛΟ ΗΧΕΙΟ που είχε φέρει μαζί ένας θεούλης φίλαθλος.

Όπως βλέπετε και στην εικόνα, το ηχείο είναι όντως αρκετά μεγάλο και εντύπωση κάνει το πως κατάφερε να το περάσει μέσα στο γήπεδο! Το βίντεο που φαίνονται οι πανηγυρισμοί των οπαδών με το μεγάλο ηχείο έγινε viral και προκάλεσε τότε έναν μικρό χαμό στα social media.

Για ακόμα μια φορά η εφευρετικότητα των οπαδών μας αφήνει άφωνους! Στο viral video οι οπαδοί τραγουδούν και χορεύουν έναν από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς οπαδικούς ύμνους στην Αγγλία, το Just Can't Get Enough των Depeche Mode και γιορτάζουν παράλληλα τη σημαντική νίκη της ομάδας τους!

Η αλήθεια είναι πως εάν περνάνε τέτοια ηχεία στην Αγγλία, τρομάζουμε να σκεφτούμε το τι μπορεί να περνάει στην Ελλάδα...

Απολαύστε υπεύθυνα

ΠΗΓΗ: thepubtales.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags