Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η Τούμπα… φέρνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Έπαιξε με ΠΑΟΚ και φεύγει - Οι πρώτες δύο κινήσεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-23 09:55:00

Η Τούμπα… φέρνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Έπαιξε με ΠΑΟΚ και φεύγει - Οι πρώτες δύο κινήσεις

του Παναγιώτη Νικολάου
Η Τούμπα… φέρνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Έπαιξε με ΠΑΟΚ και φεύγει - Οι πρώτες δύο κινήσεις

Στο Λιμάνι ψάχνουν ήδη την αγορά για δύο συγκεκριμένες θέσεις! Ποιος είναι ο παίκτης που πρέπει να ανησυχεί τόσο για τη θέση του στην 11αδα όσο και για την παρουσία του στο ρόστερ την επόμενη σεζόν; Ο Πέδρο Μαρτίνς τον στήριξε, όμως υπάρχει ήδη απόφαση για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του!

Καυτό φαίνεται ότι είναι θα είναι το καλοκαίρι από πλευράς μεταγραφών στον Ολυμπιακό.

Μπορεί οι Πειραιώτες να κυνηγούν ακόμα ένα νταμπλ, όμως η εικόνα της ομάδας έχει κάνει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές να περνάνε από… εξετάσεις καθημερινά με ελάχιστους να νιώθουν ασφαλείς για την επόμενη σεζόν. Δεν είναι κρυφό άλλωστε πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναζητούν ήδη ποδοσφαιριστές για τις δύο θέσεις της άμυνας.

Ένας από τους παίκτες που πρέπει να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που έχει ο σύλλογος και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι και ο Κένι Λαλά. Ο Γάλλος μπακ φέτος ήταν χωρίς… αντίπαλο στο εσωτερικό της ομάδας όμως παρά τις 35 συμμετοχές που μετράει μέχρι τώρα, έχοντας δύο ασίστ, δεν έχει ικανοποιήσει σε απόλυτο βαθμό. Μπορεί η εικόνα του 30χρονου στο τέλος της περασμένης χρονιάς, αλλά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, να έκανε του Μαρτίνς να τον εμπιστευτεί όμως το γεγονός ότι δεν κράτησε σταθερή απόδοση κατά την διάρκεια των αγώνων  βάζει τον Πορτογάλο σε… σκέψεις ενόψει της επόμενης σεζόν.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Μαρτίνς προσπάθησε αρκετές στιγμές να βρει λύσεις, χρησιμοποιώντας είτε τον Ανδρούτσο στην θέση του Λαλά, είτε και τον Βρουσάι κάτι που έκανε πολλούς να παραξενευτούν. Πάντως, ο Γάλλος παραμένει βασικός και γι’ αυτό ήταν και στην 11αδα του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου απογοήτευσε και πάλι. Με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα θα κρατήσει τη θέση του για τη νέα σεζόν, ενώ στο Λιμάνι θα ήταν μάλλον ικανοποιημένοι αν βρισκόταν ομάδα να δώσει χρήματα για να τον πάρει το καλοκαίρι και να «ξεφορτωθούν» το πολύ μεγάλο συμβόλαιό του!

Αντίθετα με τον Λαλά ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μπορεί να νιώθει πιο ασφαλής. Ο Μολδαβός, που έφτασε στον Πειραιά έναντι 2 εκατομμυρίων από την Πάκος Φερέιρα, έχει καταπλήξει τους πάντες με την απόδοσή του και παρά τα προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι, αμυντικά πολλές φορές δείχνει απροσπέλαστος. Άλλωστε από τον Ιανουάριο του 2021 ο 24χρονος έχει 68 παρουσίες στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, με τις 41 να είναι φέτος!

Τα νούμερα φυσικά μιλάνε από… μόνο τους μιας και ο Μαρτίνς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον αριστερό μπακ της ομάδας και δεν βγαίνει σχεδόν ποτέ από την ενδεκάδα. Αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι δεν υπάρχει ισάξιος δεύτερος αριστερός μπακ στην ομάδα, αλλά και το ότι ο Ρέαμπτσιουκ δείχνει… βιονικός. Μάλιστα δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ατάκα του Μαρτίνς που έχει πει πως όσο ο Μολδαβός είναι υγιής θα είναι στα πλάνα του.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφαγή" Ολυμπιακού-ΑΕΚ για τον… Βέλγο Μιχαηλίδη - "Μεγάλο πρότζεκτ - Πωλείται με 1.5 εκατ."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags