Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ολυμπιακός και ΑΕΚ "έχασαν" Έλληνα άσο - Υπέγραψε αλλού - Ανατροπή με Σάστρε στον ΠΑΟΚ
| 2022-04-23 19:13:00

Ολυμπιακός και ΑΕΚ "έχασαν" Έλληνα άσο - Υπέγραψε αλλού - Ανατροπή με Σάστρε στον ΠΑΟΚ!

Οι Μιχείες
Ολυμπιακός και ΑΕΚ "έχασαν" Έλληνα άσο - Υπέγραψε αλλού - Ανατροπή με Σάστρε στον ΠΑΟΚ!

Έκπληξη με τον αμυντικό μέσο, που απασχόλησε τις δύο ομάδες! Ποιος αποφάσισε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του, παρότι υπήρχε ενδιαφέρον από δύο μεγάλες ομάδες και ποιος έφερε τελικά στη Θεσσαλονίκη τον δεξιό μπακ;

Μεγαλοσαββατιάτικος "Ευαγγελιστής" με αποκαλυπτικά θέματα.

Γιατί ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τώρα, με καθυστέρηση, μια παλαιότερη ανανέωση ταλαντούχου ποδόσφαιριστή του, τον οποίο παρακολουθούν Ολυμπιακός κι ΑΕΚ...

Και η ανατροπή στην "χρέωση" του Σάστρε στον ΠΑΟΚ...

1/ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να ανακοίνωσε μόλις την Μεγάλη Πέμπτη την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, αλλά το ταϊμινγκ προκαλεί ερωτηματικά. Με την έννοια πως το εν λόγω deal είχε συμφωνηθεί και κλείσει μήνες πριν, απο...πέρσι (2021)! Ο 22χρονος αμυντικός μέσος, που είναι διεθνής και βασικό στέλεχος της εθνικής Ελπίδων, μετράει 19 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν. Και όντως έχει προταθεί σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που προφανώς και τον "παρακολουθούν" αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει προχωρήσει καθόλου παρακάτω... Και όπως λέει η μανατζερική πιάτσα που γνωρίζει, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η πώληση του Κανελλόπουλου αυτό το καλοκαίρι. Είτε μιλάμε για Ελλάδα, είτε για εξωτερικό. Προφανώς γιατί θέλουν να τον δούν την ερχόμενη σεζόν ως βασικό στον Αστέρα και να διαπιστώσουν τι ακριβώς...ψάρια πιάνει!

3/ΣΑΣΤΡΕ: θυμίζω πως αφίχθηκε αρχές του Γενάρη, δανεικός από την Μαγιόρκα, για να γίνει ο βασικός δεξιός μπακ του Λουτσέσκου. Ο 25χρονος Ισπανός δεν...απογοήτευεσε, ούτε όμως, γοητεύει. Δεν είναι τυχαίο πως στην...διαδρομή ο (τρίτος μέχρι τον Δεκέμβριο, στην ιεραρχία των δεξιών μπακ του "δικεφαλου") Λύρατζης όχι μόνο τον ξεπέρασε αλλά έγινε και βασικός/σχεδόν αναντικατάστατος. Από μόνο του αυτό κάτι δείχνει. Ο Ζοαν Σάστρε μετράει μέχρι τώρα συνολικά 13 συμμετοχές με τους ¨ασπρόμαυρους", με 2 γκολ και μια ασίστ. Κατά γενική ομολογία δεν πείθει πως μπορεί την νέα σεζόν να αποτελέσει τον βασικό δεξιό μπακ, σε ένα πολύ πιο απαιτητικό κι ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ. Να γίνει ο... νέος Μάτος, δηλαδή. 

3/ΣΑΣΤΡΕ: κάτι ακόμη για την υπόθεση του, που είναι και ψιλοανατροπή: ο Ισπανός δεν αποτελεί προσωπική επιλογή και μεταγραφή του Ζοσέ Μπότο, όπως δηλαδή έχει...περάσει/χρεωθεί μέχρι τώρα στα ΜΜΕ. Προυπήρχε το όνομα του στο τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, πριν  αριβάρει στην Θεσσαλονίκη κι αναλάβει ο Πορτογάλος αθλητικός/τεχνικός διευθυντής. Ο Μπότο τον... βρήκε ως πρόταση, δεν ήταν δική του, ούτε βέβαια την...προσπέρασε. Ισως για αυτό βέβαια επέλεξε και τον δανεισμό απο την αγορά του Σάστρε, με ένα - όντως- ευέλικτο deal.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφαγή" Ολυμπιακού-ΑΕΚ για τον… Βέλγο Μιχαηλίδη - "Μεγάλο πρότζεκτ - Πωλείται με 1.5 εκατ."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags