Facebook Pixel Λίβερπουλ - Έβερτον: Με... φονιά Οριγκί συνεχίζει να ελπίζει η Λίβερπουλ - Όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό η Έβερτον (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-24 20:41:00

Με... φονιά Οριγκί συνεχίζει να ελπίζει η Λίβερπουλ - Όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό η Έβερτον (vid)

Sportdog Team
Με... φονιά Οριγκί συνεχίζει να ελπίζει η Λίβερπουλ - Όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό η Έβερτον (vid)

Μπορεί τα Ζαχαρωτά να ήταν άκρως ανταγωνιστικά για μεγάλο μέρος του ντέρμπι του Λίβερπουλ, όμως Ρόμπερτσον και Οριγκί έδωσαν τη νίκη στους Κόκκινους που συνεχίζουν το κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι.

Λίβερπουλ - Έβερτον: Δύσκολα έβαλαν τα Ζαχαρωτά στους Κόκκινους στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, όμως Ρόμπερτσον και Οριγκί ήταν αυτοί που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους με 2-0 και έμειναν σε απόσταση αναπνοής από την Μάντσεστερ Σίτι που είναι στην κορυφή της Premier League, με τους Μπλέ να βλέπουν όλο και πιο κοντά το φάσμα του υποβιβασμού.

Το ντέρμπι στο πρώτο μέρος είχε πολλές μονομαχίες και νεύρα, κάτι που ευνόησε τους Εφοπλιστές, με τους παίκτες του Κλοπ να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Στο 53ο λεπτό τα «ζαχαρωτά» διαμαρτυρήθηκαν στο μαρκάρισμα του Μάτιπ στον Γκόρντον, ζητώντας πέναλτι, με τον διαιτητή να δείχνει το παιχνίδι να συνεχιστεί, όμως εννιά λεπτά μετά ο Ρόμπερτσον, μετά από σέντρα του Σαλάχ, με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Οριγκί, που είχε περάσει σαν αλλαγή, έκανε με κεφαλιά το 2-0, μετά από  ένα εναέριο βολέ του Ντιάς διώχνοντας το άγχος από τους Κόκκινους που πανηγύρισαν τη νίκη απέναντι στον... αιώνιο αντίπαλο.

Δείτε τα highlights στο Λίβερπουλ - Έβερτον

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags