Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Εντυπωσίασε ο Αλμέιδα, περιμένει άλλο σούπερ όνομα ο Μελισσανίδης - Ανακοίνωση στα επόμενα 24ωρα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-26 10:01:00

Εντυπωσίασε ο Αλμέιδα, περιμένει άλλο σούπερ όνομα ο Μελισσανίδης - Ανακοίνωση τα επόμενα 24ωρα

GOALάρες by Εvaggelistis
Εντυπωσίασε ο Αλμέιδα, περιμένει άλλο σούπερ όνομα ο Μελισσανίδης - Ανακοίνωση τα επόμενα 24ωρα

Ο λόγος που δεν ανακοινώνεται ο Αργεντινός και ο κίνδυνος να χαθεί! Γιατί αν και πέρασε με επιτυχία το casting στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί και η δεύτερη επιλογή προπονητή που υπάρχει στην ατζέντα του ιδιοκτήτη. "Κάηκε" η περίπτωση του Ιβάν Λέκο!
 

Στο θέμα του νέου προπονητή της ΑΕΚ, όλα δείχνουν πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία και τα επόμενα 24ωρα θα βγει... λευκός καπνός. Συγκεκριμένα, ο εκλεκτός θα είναι ο Ματίας Αλμέιδα ή κάποιος... τρίτος (συγκεκριμένος), του οποίου περιμένουν την απάντηση (και δεν έχει διαρρεύσει το ονομά του). Όχι πάντως ο Ιβάν Λέκο!

Ο Αργεντινός έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο casting που πέρασε στην Αθήνα .Και στον Δημήτρη Μελισσανίδη άφησε... Το εύλογο ερώτημα ,λοιπόν,  είναι γιατί στην Ένωση δεν προχωράνε σε σε deal μαζί του; 

Και η απάντηση σε αυτό, όπως μάθαμε μόλις χθες, είναι πως περιμένουν την απόφαση άλλου προπονητή, που τον έχουν πιο ψηλά. Του οποίου το όνομα για ευνόητους λόγους δεν διαρρέουν: και γιατί είναι ή το ...παίζει δύσκολος αλλά και  εφόσον αρνηθεί για να μην "κάψουν" επικοινωνιακά τον Αλμέιδα!

Στον εν λόγω προπονητή, που θεωρείται επίσης σούπερ υποψηφιότητα (προσοχή δεν μιλάω για τον Ρούντο Γκαρσιά, αυτό μόνο κατάφερα να μάθω απο το... μυστικό προφίλ του), απο την ΑΕΚ έχει δοθεί ένα είδος deadline μέχρι αύριο Τετάρτη. Να  τους απαντήσει αν δέχεται να αναλάβει ή όχι την ...δουλειά στην Ένωση.

Ο ίδιος δεν έχει πεί "όχι" αλλά τον τρενάρει περιμένοντας κάτι καλύτερο και κερδίζοντας χρόνο μέχρι το πρώτο 10ημερο του Μαΐου. Απο την ΑΕΚ όμως, θέλουν να ξέρουν μέχρι αύριο (27 του μήνα) και ο λόγος βασικά είναι πως και ο Αλμέιδα δεν θα την περιμένει πολυ ακόμη.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός κόουτς φέρεται να έχει δώσει κι αυτός το δικό του...deadline στην ΑΕΚ μέχρι την Πέμπτη. Μετά θα είναι κι αυτός ελεύθερος, δεν θα έχει υποχρέωση, να συζητήσει τις άλλες προτάσεις που έχει απο ομάδες..



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ μεταγραφή πριν τον προπονητή - Το πήρε πάνω του ο Μελισσανίδης - Πάνω από εκατομμύριο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags