Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Νο2 της Αιγύπτου για Ολυμπιακό - Εξτρέμ... 10 εκατομμυρίων - Σύνδεση με Καμαρά και Ρεάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-27 16:25:00

Ο Νο2 της Αιγύπτου για Ολυμπιακό - Εξτρέμ... 10 εκατομμυρίων - Σύνδεση με Καμαρά και Ρεάλ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ο Νο2 της Αιγύπτου για Ολυμπιακό - Εξτρέμ... 10 εκατομμυρίων - Σύνδεση με Καμαρά και Ρεάλ!

Η εντυπωσιακή σεζόν και το μεγάλο μανατζερικό γραφείο που ανήκει. Ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr αποκαλύπτει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Μαχμούντ Αχμέντ Ιμπραϊμ Χασάν, πιο γνωστό ως Τρεζεγκέ, το... μπέρδεμα των Τούρκων με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Νότιγχαμ και το παρασκήνιο με τον Μαντί Καμαρά και τη μεταγραφή από Μαδρίτη.

Oι Αιγύπτιοι εξτρέμ μάλλον έχουν την (μεταγραφολογική)... τιμητική τους στον Ολυμπιακό. Γιατί δεν είναι μόνο ο Ουάρντα, που αποκάλυψε ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" πως έχει προταθεί στους "ερυθρόλευκους", τελειώνει τον Ιούνιο το ετήσιο συμβολαιό του με την Ανόρθωση και πλέον δεν έχει καμία...εμπλοκή με τον ΠΑΟΚ...

Σύμφωνα με αξιόπιστες μανατζερικές πηγές, απο την Τουρκία μεριά, ο συμπατριώτης του Ουάρντα, ο Μαχμούντ Αχμέντ Ιμπραϊμ Χασάν, πιο γνωστός ως Τρεζεγκέ, απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια τον... Βαγγέλη Μαρινάκη!

Τι εννοώ; Ο Τρεζεγκέ πήγε 8 Φεβρουαρίου στην Μπασακσεχίρ, ως δανεικός απο την Αστον Βίλα. Το deal βέβαια είχε κλείσει πρίν πάει στο Κόπα Αφρικά με την Εθνική Αιγύπτου. Θυμίζω πως στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ίδια ομάδα είχε ασχοληθεί σοβαρά και με τον Χένρι Ονιεκούρου ,αλλά τον ήθελε (επίσης) δανεικό με καλοκαιρινή οψιόν αγοράς που δεν έφτανε καν τα 3.000.000...

'Οταν μιλάμε για Τρεζεγκέ, μιλάμε για τον Νο 2 των "Φαραώ" (πίσω ασφαλώς απο τον Σαλάχ), με τον 27χρονο γουίνγκερ να έχει σημερινή χρηματιστηριακή αξία 10.000.000 ευρώ. Όσα δηλαδή είχαν πληρώσει και οι "Χωριάτες" το καλοκαίρι του 2019, για να τον αγοράσει απο την τουρκική Κασίμπασα!

Ο Τρεζεγκέ μέσα σε 3 μήνες στην Superlig έχει προλάβει να κάνει παπάδες. Με την Μπασάκ μετράει 11 ματς - 6 γκολ - 2 ασίστ. Η τουρκική ομάδα δεν έχει οψιόν αγοράς του, ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με την Αστον Βίλα για την αγορά του αλλά δεν υπάρχει πολύ αισιοδοξία...

Κάπου εδώ , λοιπόν, μπαίνει ο ιδιοκτήτης των Ολυμπιακού και Νότιγχαμ. Γιατί σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Τρεζεγκέ βρίσκεται δεδομένα στην μεταγραφική λίστα των "ερυθρόλευκων" αλλά - σύμφωνα με την ίδια πηγή - μπορεί να ενδιαφέρει και την Φόρεστ, ειδικά αν η τελευταία ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ισως το... τουρκικό μπέρδεμα, με πρωταγωνιστη τον διεθνή Αιγύπτιο ακραίο επιθετικό, να οφείλεται και στην παρουσία του Μαρινάκη και στα δυο κλαμπ.Μάλιστα στην γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως η ηγεσία του Ολυμπιακού έχει δυο ακόμη σημαντικά αβαντάζ  στην διεκδίκηση του Τρεζεγκέ: την καλή σχέση με την Αστον Βίλα λόγω... Αγγλίας και την συνεργασία με το μεγάλο μανατζερικό Γραφείο Base, με τον διεθνή Αιγύπτιο να ανήκει στο πελατολογειό του .

Mε την εν λόγω... μανατζερική διαπλοκή να έχει και... οσμή θεωρίας συνομωσίας. Βλέπετε στην Base εδώ και λίγους μήνες (αφήνοντας το Γραφείο του Ζάχαβι) πήγε - προφανώς με τις "ερυθρόλευκες" ευχές -και ο Μαντί Καμαρά, ο παίκτης με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία (13.000.000) στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας! .

Οπότε Μαντί και Τρεζεγκέ είναι ομόσταβλοι και οι δυο να προορίζονται προσεχώς να μπούν στην καλοκαιρινή βιτρίνα των δυο κλάμπ που ανήκουν. Και κάτι ακόμη για την συνεργασία Ολυμπιακού - Base τον Γενάρη έφερε απο την Κ19 της Ρεάλ Μαδρίτης τον ταλαντούχο 18χρονο εξτρεμ Ντίμπι Κείτα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει το σχέδιο Μαρτίνς λόγω Μανωλά - Κίνηση... ματ σε Λουτσέσκου - Οι 11αδες του ημιτελικού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags