Facebook Pixel Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ενθουσιασμένος με την πρόκριση του ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς - Αυτό έκρινε το αποτέλεσμα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-27 20:16:00

Ενθουσιασμένος με την πρόκριση του ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς - Αυτό έκρινε το αποτέλεσμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ενθουσιασμένος με την πρόκριση του ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς - Αυτό έκρινε το αποτέλεσμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμφανώς χαρούμενος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την νίκη και πρόκριση των Πρασίνων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στη Λαμία.
 

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Στην ατομική ποιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού που έφερε την δεύτερη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός του Τριφυλλιού μετά τον αγώνα απέναντι στη Λαμία.

«Για να ειμαι ειλικρινής το αποτέλεσμα του πρωτο ματς έδινε στη Λαμία την ελπίδα να προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ. Μπορει να μην έκαναν πολλες φάσεις αλλά προσπαθούσαν. Αυτό που έγειρε την πλάστιγγα στη δικιά μας μεριά ήταν κάποια ατομική ποιότητα. Βλέποντας την εικόνα και στα δύο ματς, δίκαια προκριθήκαμε

Πρωτα πρωτα ειναι όμορφο συναίσθημα που θα είμαστε στον τελικό, σε μια διοργάνωση που κλείνει τη σεζόν και είναι και μία ευκαιρία να παλέψουμε μετά απο αρκετά χρόνια για αυτό το τρόπαιο», είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags