Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Απίστευτες αποκαλύψεις από παλαίμαχο σούπερ σταρ - "Διακινούσα ναρκωτικά, έτρωγα από τα σκουπίδια"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-28 13:47:00

Απίστευτες αποκαλύψεις από παλαίμαχο σταρ - "Διακινούσα ναρκωτικά, έτρωγα από τα σκουπίδια"

Sportdog Team
Απίστευτες αποκαλύψεις από παλαίμαχο σταρ - "Διακινούσα ναρκωτικά, έτρωγα από τα σκουπίδια"

Σοκάρουν τα όσα ανέφερε σε εκπομπή παλαίμαχος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής και αφορούν στις συνθήκες που μεγάλωσε αναφέροντας ότι πουλούσε ναρκωτικά και ότι έτρωγε από τα σκουπίδια.
 

Πατρίς Εβρά: Αποκαλύψεις που... ανατριχιάζουν από τον Γάλλο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους, που μιλώντας στην εκπομπή του BBC «Freeze the Fear» ανέφερε πως στα 13 του είχε εμπλακεί σε διακίνηση ναρκωτικών, έτρωγε από τα σκουπίδια, αλλά και ότι ζητιάνευε για χρήματα.

«Μου άρεσαν τρία πράγματα πριν παίξω ποδόσφαιρο. Το να πουλάω ναρκωτικά. Να ζητιανεύω μπροστά σε μαγαζιά για χρήματα και να δουλεύω σε κατάστημα που πουλούσε τηλεοράσεις. Το ένα δεν είναι αλήθεια, βρείτε το. Θα σας διευκολύνω. Δεν πούλησα ποτέ τηλεοράσεις. Τα άλλα δύο είναι αλήθεια. Ήμουν 13 ετών.Όταν μας εγκατέλειψε ο πατέρας μου ήταν ένα χάος η ζωή μου. Θυμάμαι ότι μερικές φορές ακόμη και τα μεσάνυχτα, όταν πετούσαν τα κρύα μπέργκερ, πηγαίναμε στον κάδο για να τα πάρουμε.

Η σεξουαλική κακοποίηση στην ηλικία των 13 είχε τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή μου. Απλώς νιώθεις ντροπή για τον εαυτό σου. Όταν δεν εμπιστεύεσαι την αρχή, επειδή ήταν ο διευθυντής μου, απλά δεν εμπιστεύεσαι κανέναν άλλο.

Το ποδόσφαιρο με έσωσε. Όταν ήμουν 17 ετών, ταξίδεψα στην Ιταλία. Θυμάμαι όταν φτάσαμε και καθόμασταν όλη την ώρα και μας σέρβιραν φαγητό. Μπήκα στο δωμάτιό μου. Φόρεσα μια αθλητική φόρμα και τηλεφώνησα στη μαμά μου και είπα "μαμά , εδώ είναι σαν τον παράδεισο, οι άνθρωποι μας σερβίρουν φαγητό, είναι δύο πιρούνια στη μία πλευρά, δύο μαχαίρια στη μία πλευρά. Αυτή είναι η καλύτερη ανάμνηση που έχω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πατρίς Εβρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags