Facebook Pixel ΑΕΚ: Φέρνει δικό του παίκτη στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Λίστα με ονόματα σε Μελισσανίδη - Δύο μεταγραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-28 22:32:00

Φέρνει δικό του παίκτη στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Λίστα με ονόματα σε Μελισσανίδη - Δύο μεταγραφές!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φέρνει δικό του παίκτη στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Λίστα με ονόματα σε Μελισσανίδη - Δύο μεταγραφές!

Οι πρώτοι δύο που έρχονται Ελλάδα μαζί με τον Αργεντινό κόουτς. Η Ένωση έκλεισε προπονητή και... τρέχει από τώρα για τις πρώτες μεταγραφές του καλοκαιριού. Η συμφωνία με τον Ματίας Αλμέιδα, τα ονόματα που θα προτείνει και σε ποιες θέσεις θα υπάρξει άμεσα ενίσχυση.

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση του Ματίας Αλμέιδα από την ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr, με το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από το Μεγάλο Σάββατο πως το θέμα θα είχε κλείσει Πέμπτη ή Παρασκευής.

Τριετές συμβόλαιο θα υπογράψει λοιπόν με την Ένωση ο Αργεντινός τεχνικός, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για 2+1, 1+2 ή κλειστό 3ετές.

Αυτό πάντως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι τι θα γίνει με το ρόστερ τού συλλόγου αλλά και τους παίκτες που θα έρθουν το προσεχές καλοκαίρι. Γιατί οι Κιτρινόμαυροι ψάχνουν ποδοσφαιριστές για την άμυνα και τα χαφ και, ήδη, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που εξετάζει η ομάδα.

Προφανώς πριν από την τελική διαπραγμάτευση θα τεθούν σε γνώση τού Αλμέιδα αυτές οι περιπτώσεις, πριν προχωρήσουν ή απορριφθούν οριστικά δηλαδή, ενώ ήδη έχει γίνει κουβέντα για να φέρει και ο ίδιος παίκτες από τη Λατινική Αμερική. Μάλιστα, μετά τα τυπικά της ανακοίνωσης, θα υπάρξει νέα συνάντηση στην οποία ο νέος κόουτς θα πάει με έτοιμη λίστα με ονόματα παικτών.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ υστερεί λίγο σε ψαγμένες περιπτώσεις από την Αργεντινή ή άλλες χώρες της νότιας Αμερικής, που το ταλέντο ναι μεν ξεχειλίζει αλλά θα πρέπει να ξέρεις και πού να το βρεις.

Ο Αλμέιδα προφανώς και διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τα πρωταθλήματα που γνωρίζει άριστα, για αυτό και θα προτείνει ποδοσφαιριστές που ίσως η ομάδα δεν θα τους ανακάλυπτε ποτέ ή όταν θα τους ανακάλυπτε θα ήταν ήδη πολύ αργά - Επειδή η τιμή τους θα είχε φτάσει σε υψηλό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία στα πέντε παιχνίδια που απομένουν στα πλέι οφ να τσεκάρει το υλικό που έχει η ομάδα του σε συνθήκες αγώνα, να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα που απασχολούν (συμβόλαια που ολοκληρώνονται, παίκτες που έχουν κλείσει τον κύκλο τους, ανάγκες που έχει το ρόστερ) και να λάβει νωρίς τις σχετικές αποφάσεις μαζί με τους συνεργάτες του για τη διαμόρφωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η μεγάλη μεταγραφή που... κυνηγάει ο Μελισσανίδης μετά τον Αλμέιδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags