Facebook Pixel ΑΕΚ: "Σκούπα" Αλμέιδα, τέλος έξι παίκτες - Ραντεβού με Βράνιες-Μάνταλο - Οι πρώτες μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-30 21:00:00

"Σκούπα" Αλμέιδα στην ΑΕΚ, τέλος έξι παίκτες - Ραντεβού με Βράνιες-Μάνταλο - Οι πρώτες μεταγραφές

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Σκούπα" Αλμέιδα στην ΑΕΚ, τέλος έξι παίκτες - Ραντεβού με Βράνιες-Μάνταλο - Οι πρώτες μεταγραφές

Ποιοι είναι στη... μαύρη λίστα, τα κορυφαία ονόματα και οι αλλαγές. Ο Αργεντινός τεχνικός έρχεται νωρίτερα στην Ελλάδα για να αξιολογήσει το ρόστερ της Ένωσης και πριν τελειώσει η σεζόν θα ανακοινώσει τις προτάσεις του στη διοίκηση. Οι... τελειωμένοι, οι αμφίβολοι και οι ιδιαίτερες περιπτώσεις!

Πολλές και σημαντικές αλλαγές θα γίνουν το προσεχές καλοκαίρι στην ΑΕΚ, καθώς η ομάδα θέλει να μπει σε άλλη εποχή ενόψει και της μετακόμισης στο νέο γήπεδο.

Προφανώς οι περισσότερες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών θα αξιολογηθούν από τον Ματίας Αλμέιδα και για αυτό άλλωστε ήρθε στην Ελλάδα από τώρα, ώστε να τσεκάρει όλους τους παίκτες σε φουλ αγωνιστική δράση και όχι μέσω βίντεο.

Για παράδειγμα ο Πέτρος Μάνταλος φαίνεται ότι έχει κλείσει τον κύκλο του στην ομάδα, αλλά αν ο νέος τεχνικός ζητήσει την παραμονή του, θα συνεχίσει κανονικά.

Υπάρχουν όμως και ποδοσφαιριστές που δεδομένα δεν έχουν μέλλον στην ΑΕΚ, και ο Αργεντινός προπονητής δεν θα έχει λόγο σε αυτούς: Πρώτος σε αυτή τη κατηγορία είναι ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, που ήδη το όνομά του έχει συνδεθεί με την Χάμαρμπι.

Η πρώην ομάδα του θέλει να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της και οι Κιτρινόμαυροι φαίνεται ότι θα βάλουν κάποια χρήματα στα ταμεία τους από αυτή την εξέλιξη. Ο Σουηδός δεν κατάφερε να πάρει φέτος χρόνο συμμετοχής, σε ένα ρόστερ με πολλές λύσεις στη θέση του, και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ακόμα και πολύ άμεσα.

Σε διαδικασία αποχώρησης, προφανώς, είναι τόσο ο Μιχάλης Μπακάκης που έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο όμως όσο και ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ενώ θα πρέπει να βρεθεί μια λύση με τον Στράτο Σβάρνα: Θα συνεχίσει ως λύση που υπολογίζει ο προπονητής ή θα δοθεί έμφαση στον Ζίγκα Λάτσι, που η ομάδα φαίνεται ότι πιστεύει περισσότερο ως πρότζεκτ λόγω και της ηλικίας του;

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής που δεν φαίνεται να έχει μέλλον στην ομάδα ανεξάρτητα από τον προπονητή, είναι ο Νταμιέν Λε Ταλέκ. Ο πεπειραμένος αμυντικός μέσος ήρθε για να παίζει, έχει υψηλό συμβόλαιο, αλλά φαίνεται ότι το μέλλον του βρίσκεται μακριά από την Ένωση. Δεν είναι τυχαίος ο αποκλεισμός του μάλιστα από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ δυσοίωνο είναι και το μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ αυτή τη φορά δεν… κόλλησε με την ομάδα, επίσης έμεινε ξανά εκτός αποστολής χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ενώ υπάρχει η άποψη πως για την επόμενη σεζόν, δεν «χωρούν» στο ρόστερ Βράνιες και Τζαβέλλας.

Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας στόπερ ηγέτης και δίπλα του να παίξει ο Γεράσιμος Μήτογλου, ενώ ο Αλμέιδα θα αποφασίσει αν θα φέρει και δεύτερο κεντρικό αμυντικό. Άλλωστε, όπως σας μεταφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η διοίκηση έχει συμφωνήσει με τον κόουτς να φέρει δική του λίστα με παίκτες από την Αργεντινή και κάποιοι εξ αυτών θα εξεταστούν ώστε να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από Ολυμπιακό, "βουίζει η πιάτσα" για ΑΕΚ - Διώχνει κορυφαίο άσο ο Άρης - "Γκρίνια" στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags