Facebook Pixel Εκτός εαυτού ο Κετσπάγια! Απίστευτο ξέσπασμα με κράξιμο σε παράγοντες: «Είμαι υπερεπιτυχημένος»
| 2022-04-30 23:23:00

Εκτός εαυτού ο Κετσπάγια! Απίστευτο κράξιμο σε παράγοντες: «Είμαι υπερεπιτυχημένος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εκτός εαυτού ο Κετσπάγια! Απίστευτο κράξιμο σε παράγοντες: «Είμαι υπερεπιτυχημένος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκρηξη του Γεωργιανού τεχνικού της Ανόρθωσης που έβαλλε κατά ανθρώπων της ομάδας του λέγοντας, ότι δημιουργούν πρόβλημα.

Εξερράγη ο Τιμούρ Κετσπάγια με τά το ισόπαλο 1-1 της Ανόρθωσης κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο κόουτς της "Κυρίας" ξέσπασε και χαρακτηρίσε τον εαυτό του ως τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Αιχμές σε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην Ανόρθωση. Προστάτευσε τους Κύπριους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά...

"Δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Αυτή είναι η ιστορία μας φέτος. Είχαμε πεντακάθαρες ευκαιρίες να κερδίσουμε. Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη. Μπορούσαμε να ήμασταν πρώτοι. Είχαμε την απογοήτευση του κυπέλλου. Η Ομόνοια ήρθε ξεκούραστη όπως και ο Απόλλωνας. Πρέπει να έχει και λίγη τύχη. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Πρέπει να παρουσιάστούμε έτοιμοι για την Ομόνοια. Γιατί όχι; Να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν έχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν είχαμε τύχη"

Γενικά θεωρώ έκανε ένα κακό παιχνίδι η Ανόρθωση. Ο κόσμος θέλει καλύτερο θέαμα, θέλει να δει καλύτερη Ανόρθωση...

"Ρώτησες τον κόσμο; Ο κόσμος να έρθει να υποστηρίξει αυτό θέλουμε. Όχι να μας κάνει τους προπονητές. Να έρθει να υποστηρίξει αυτούς του Κυπραίους παίκτες. Ο κόσμος είναι που φωνάζει γιατί δεν παίζουν Κυπραίοι. Αν ήταν κάποιος Κυπραίος θα ήταν στον... ουρανό. Εμείς βάζουμε Κυπραίους και παίζουν. Μου λες παραμύθια. Γενικώς μιλώ, δεν σας συμφέρει και δεν το λέτε. Ο κόσμος να μας υποστηρίζει αυτό πρέπει να κάνει. Δεν θέλουμε προπονητές.

Ο καλύτερος προπονητής που υπήρξε ποτέ στο κυπριακό ποδόσφαιρο είμαι εγώ! Όχι με τα λόγια μόνο! Με τις πράξεις!

Για αυτό δεν χρειάζομαι από κανέναν. Δεν θέλουμε προπονητές. Ο Κυπραίος θέλει βοήθεια όχι να τον κράζεις! Αυτό θέλουμε από τον κόσμο. Να έρθει και να στηρίξει την ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει δώσει πολλά. Τρία χρόνια! Πριν 13 χρόνια ντρέπονταν. Λίγος σεβασμός στην δουλειά που γίνεται εδώ. Σήμερα δεν μας έκανε ευκαιρία ο Απόλλωνας στο 2ο ημίχρονο. Ήρθαν ξεκούραστοι. Θέλουμε τον κόσμο. Γεμίσαμε το γήπεδο την Τρίτη, σήμερα ήταν μισό. "

- "Δυστυχώς γύρω από την ομάδα έχει γεμάτο κακούς ανθρώπους. Είναι Ανορθωσιάτες που προσπαθούν να δημιουργήσουν το πρόβλημα. Αν θέλετε κύριοι να υποστηρίξετε την ομάδα ελά εδώ! Μια ομάδα που σας έδωσε αυτά τα τρια χρόνια, ούτε στα όνειρα σας. Τρια χρόνια είμαι υπερεπιτυχημένος. Όποιος θέλει ας καταλάβει. Οποιος δεν θέλει να καταλάβει δεν με νοιάζει. Λίγο σεβασμός στους παίκτες σας."

Δεν αμφιβάλει κανείς πόσο επιτυχημένος είστε στην Ανόρθωση...

"Οχι μόνο στην Ανόρθωση στο Κυπριακό ποδόσφαιρο! Εγώ δεν χρειάζομαι παραγγελία από κανέναν. Εκεί που χρειάζεται η ομάδα θέλουμε οπαδούς να φωνάξουν να πάρουμε το αποτέλεσμα. Γκρίνια γενικώς. Δεν μπορείς να ευχαριστήσεις κάποιους με τίποτα. ¨Ολοι έχουν απαιτήσεις. Και εγώ θέλω να είμαι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μια καραμπόλα. Κάποια πράγματα πρέπει να τα αποδέχεσαι. Αλλά είναι αυτό. Βάζεις τον Κυπραίο να παίξει και αρχίζουν "βγάλτον έξω ρε" και μετά φωνάζουν "γιατί δεν παίζουν Κυπραίοι" φαντάσου να ήταν κάποιος Κυπραίος προπονητής στην θέση μου. Παίζουν 6-7 Κυπραίοι κύριοι και διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Δεν ξέρετε εσείς καλύτερα από μένα ποδόσφαιρο. Λίγο σεβασμό ρε. Λίγο σεβασμό. Θέλουμε οπαδούς που να στηρίζουν την ομάδα. Όχι να κράζουν παίκτες και προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντεπίθεση Μαρινάκη - Αντιπαθητικός αλλά Νο1 στην Ελλάδα ο Λουτσέσκου - Ιστορικό άλμα ο ΠΑΟΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags