Facebook Pixel Ελλάδα: Εκτόξευση για Έλληνα παίκτη - Επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον από αγγλική ομάδα και ετοιμάζει... βαλίτσες
| 2022-05-02 16:47:00

Εκτόξευση Έλληνα παίκτη - Επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον από αγγλική ομάδα και ετοιμάζει... βαλίτσες

Sportdog Team
Εκτόξευση Έλληνα παίκτη - Επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον από αγγλική ομάδα και ετοιμάζει... βαλίτσες

Στην επικαιρότητα του Νησιού συνεχίζει να βρίσκεται διεθνής ποδοσφαιριστής που φέρεται να έχει αναγκάσει βρετανικό σύλλογο να σπάσει τα... ταμεία για να τον κάνει δικό του το προσεχές καλοκαίρι.

Ντίνος Μαυροπάνος: Έντονο συνεχίζεται να είναι το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Έλληνα αμυντικό και μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί ο προπονητής των Σφυριών Ντέιβιντ Μόγιες επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του, ενώ παράλληλα υπάρχουν δηλώσεις από τον παλαίμαχο αμυντικό της Άρσενάλ, Σολ Κάμπελ, στο FootballInsider όπου και πλέκει το εγκώμιο του στόπερ της Στουτγκάρδης.

«Η Στουτγκάρδη δεν θα έχει την πολυτέλεια να τον κρατήσει αν πέσει αυτή τη σεζόν.Ένα πράγμα είναι σίγουρο, η Γουέστ Χαμ χρειάζεται κορμιά. Αν έχουν τα σωστά κορμιά, θα τους κάνει πολύ πιο δυνατούς για την επόμενη σεζόν», δήλωσε επίσης ο Κάμπελ που έσπευσε να ασκήσει κριτική στην πρώην ομάδα του, την Άρσεναλ για την επιλογή της να μην του δώσει ευκαιρία.

Πιστεύω ότι θα μετανιώσουμε που επιτρέψαμε στον Μαυροπάνο να φύγει χωρίς να του δώσουμε την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν ρόλο στην άμυνά μας, ειδικά με το πόσο εντυπωσιακές ήταν στις πρώτες εμφανίσεις του με τον σύλλογο. Δεν επιθυμώ να ενισχύσει τη Γουέστ Χαμ και θα προτιμούσα πολύ να πάει αλλού», κατέληξε ο Κάμπελ για το επόμενο βήμα στην καριέρα του που είναι έτοιμος να κάνει ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags