Facebook Pixel ΑΕΚ: Ζόρικα τα πράγματα για δύο ακριβοπληρωμένους άσους της ΑΕΚ - Δεν τους... σώζει ούτε ο Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-03 00:35:00

Ζόρικα τα πράγματα για δύο ακριβοπληρωμένους άσους της ΑΕΚ - Δεν τους... σώζει ούτε ο Αλμέιδα

Sportdog Team
Ζόρικα τα πράγματα για δύο ακριβοπληρωμένους άσους της ΑΕΚ - Δεν τους... σώζει ούτε ο Αλμέιδα

Δύσκολα θα τους ξαναδούμε να παίζουν φέτος, ενώ το μέλλον τους στην ομάδα φαντάζει δυσοίωνο, ακόμα και με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο. Θα γίνει η ανατροπή από τον Αργεντινό τεχνικό;

ΑΕΚ: Πρόβλημα με τους Λε Ταλέκ και Βράνιες έχει προκύψει στην Ένωση, καθώς πολύ δύσκολα θα ξαναβρεθούν στην 11άδα της μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Πολύ περισσότερο από στιγμή που η ομάδα δεν δείχνει να έχει ανάγκη από την παρουσία τους στο αρχικό σχήμα, καθώς πηγαίνει καλά στα παιχνίδια που έχει δώσει χωρίς εκείνους.

Ο λόγος που ο Οφυρόπουλος τούς έχει αφήσει εκτός είναι η παρουσία τους στην προπόνηση, καθώς ο Έλληνας τεχνικός θέλει όλους του παίκτες συγκεντρωμένους και να δίνουν το 100%. Κάτι που, όπως φαίνεται, δεν ισχύει με τους δύο πεπειραμένους άσους.
 
 

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δεν αποκλείεται να γίνει κάποια επαφή με τον προπονητή και τους δύο ποδοσφαιριστές, προκειμένου να πειστεί για να τους αξιοποιήσει ξανά στην 11άδα σε όσα παιχνίδια απομένουν. Αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μπορεί να συμβεί.

 

Η ΑΕΚ, πάντως, έχει προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών θα κριθεί και από εκείνον. Δηλαδή τον Ματίας Αλμέιδα. Και γράφουμε "και από εκείνον" καθώς ο Λε Ταλέκ φαίνεται να μην έχει έτσι κι αλλιώς μέλλον στην ομάδα (και με δική του απόφαση δηλαδή), ενώ και ο Βράνιες ίσως το προσεχές καλοκαίρι αποχωρήσει.

 

Γιατί στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί στόπερ και με βάση το δεδομένο ότι θα έρθει τουλάχιστον ένας αμυντικός-ηγέτης, προφανώς δεν υπάρχει χώρος για να παίζουν όλοι... 

 

Λίγη υπομονή και θα μάθουμε τι θα γίνει με το μέλλον τους γενικά, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι βρίσκονται εκτός 18άδας μέχρι τη λήξη της σεζόν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρούχας: "Απευθείας κόκκινη στη Λεωφόρο" - Τι είπε για χέρι ΠΑΟΚ και... φάουλ στο γκολ Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags