Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ανακοινώνει άμεσα τέσσερις παίκτες ο ΠΑΟΚ - Πρόταση για Πασχαλάκη - Περήφανη πώληση από Μπότο
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-03 16:56:00

Ανακοινώνει άμεσα τέσσερις παίκτες ο ΠΑΟΚ - Πρόταση για Πασχαλάκη - Περήφανη πώληση από Μπότο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανακοινώνει άμεσα τέσσερις παίκτες ο ΠΑΟΚ - Πρόταση για Πασχαλάκη - Περήφανη πώληση από Μπότο

Ποιοι παραμένουν στην Τούμπα και τα συμβόλαια εκατομμυρίου για τη νέα σεζόν. Οι πρώτοι παίκτες που έκλεισαν, ποιοι θα ακολουθήσουν και το πλάνο που πρέπει να... τρέξει και να φέρει χρήματα στον Δικέφαλο ο Πορτογάλος Τεχνικός Διευθυντής.

Κλεισμένες δύο μεταγραφές υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, όπως είναι γνωστό τις τελευταίες ημέρες. Ο πρώτος, Νικολάς Κουαλιάτα θα έρθει με μεταγραφή από την Ουρουγουάη, μεσοεπιθετικός, παίζει στη θέση 10 και στα πλάγια με καλή τεχνική και, κυρίως, στην ηλικία των 23 ετών. Θα αποκτηθεί με 1,8 εκατ. ευρώ και είναι επένδυση τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.

 

Ο δεύτερος, ο 26χρονος αριστεροποδαρος στόπερ Ιβάν Νάσμπεργκ, που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με την Βαλερένγκα και οι άνθρωποι της νορβηγικής ομάδας γνωρίζουν ότι δεν θα ανανεώσει και θα έρθει στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος παίκτης πάντως, όπως σε έναν βαθμό και ο Κουαλιάτα, θα έρθει για τον πάγκο και όχι για το βασικό σχήμα.

 

Μάλιστα, στο πλάνο των «ασπρόμαυρων» είναι να υπάρξουν άμεσα τουλάχιστον δύο ακόμα αντίστοιχες μεταγραφές (δηλαδή ποδοσφαιριστών που θα δώσουν βάθος στο ρόστερ), ενώ στο προσκήνιο υπάρχουν και οι ανανεώσεις: Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, αλλά και ο Πασχαλάκης με τον οποίο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και μπορεί εδώ και τρεις μήνες να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα επιθυμεί. Μάλιστα, από το περιβάλλον του διαρρέται πως έχει και προτάσεις από τις Αραβικές χώρες, τις οποίες όμως ακόμα δεν έχει εξετάσει καιδ εν θα το κάνει μέχρι να τελειώσει η σεζόν με τον Δικέφαλο.

Ακόμα, στην ομάδα θα συνεχίσει ο Σάστρε, που είναι αξιόπιστη λύση και η ρήτρα του δεν είναι σημαντική, κι έπειτα λογικά ο Δικέφαλος θα περιμένει να δει τις πωλήσεις, γιατί η αποστολή του Μπότο είναι να καταφέρει να δώσει και παίκτες με καλά χρήματα. Άλλωστε, εάν υπάρξουν το καλοκαίρι υπερήφανες πωλήσεις, τότε πιο εύκολα θα προχωρήσουν και οι τρεις-τέσσερις μεταγραφές του 1 εκατ. ευρώ συμβόλαιο, δηλαδή παίκτες τύπου Κούρτιτς και Ολιβέιρα.

 

Εδώ, μάλιστα, αξίζει να πούμε ότι ο Ντόγκλας Αουγκούστο είναι ένας παίκτης που περιμένουν από την ομάδα να υπάρξει ενδιαφέρον για την παραχώρησή του, ενώ και ο Τσόλακ συνεχίζει να διατηρεί πολύ καλό όνομα στην αγορά. Σε κάθε περίπτωση το αβαντάζ του συλλόγου είναι η παρουσία τού Μπότο που γνωρίζει την αγορά, έχει πλάνο για να φέρει κυρίως νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες, ενώ έχει καλή συνεργασία και με τον Λουτσέσκου.

 

Ο Ρουμάνος τεχνικός παίρνει από όλους του 100% και αυτό σημαίνει πολλά όχι μόνο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά για το μεγάλωμα της αξίας τους για να προκύψουν πωλήσεις που θα φέρουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χτίζουν τον νέο ΠΑΟΚ Μπότο-Λουτσέσκου! 4+1 συμβόλαια και μεγάλη πωλήση - Στον… αέρα top άσος! 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags