Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το έχει πάρει... πάνω του ο Μπότο - Τι γίνεται με τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ - Ποια τα ερωτηματικά
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-04 21:57:00

Το έχει πάρει... πάνω του ο Μπότο - Τι γίνεται με τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ - Ποια τα ερωτηματικά

Sportdog Team
Το έχει πάρει... πάνω του ο Μπότο - Τι γίνεται με τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ - Ποια τα ερωτηματικά

Μπορεί τα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ να διαδέχονται το ένα το άλλο σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν, ωστόσο δεν σημαίνει ότι μένει πίσω ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

ΠΑΟΚ: Μπορεί τα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ να διαδέχονται το ένα το άλλο σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν, ωστόσο δεν σημαίνει ότι μένει πίσω ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ζοσέ Μπότο και ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχουν βάλει ήδη τις πρώτες «πινελιές» και για την καλοκαιρινή προετοιμασία, στοιχείο που θεωρούν πολύ σημαντικό άπαντες εντός ομάδας.

Οι κινήσεις με τους Νικολάς Κουαλιάτα και τον Ιβάν Νάσμπεργκ ανήκουν στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ, παίκτες που αρχικά έρχονται για να δώσουν βάθος. Ένα βάθος που φέτος δεν υπάρχει και είναι ξεκάθαρο ακόμα και στον πιο αδαή ότι το ρόστερ του ΠΑΟΚ φέτος τρύπησε όχι απλά το ταβάνι του, αλλά έφτασε και… ταράτσα.

Για την προετοιμασία είναι σχεδόν δεδομένο ότι και πάλι η Ολλανδία θα φιλοξενήσει τον Δικέφαλο, με τους παίκτες να απολαμβάνουν περίπου έναν μήνα διακοπών.

Είναι μια περίοδος πυρετώδους προετοιμασίας στον ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές στο κάδρο, χρειάζεται γενικότερη οργάνωση για να πάει η επόμενη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται από την αρχή της.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι ανανεώσεις τόσο του Χοσέ Κρέσπο, που είναι εισήγηση Λουτσέσκου να παραμείνει, αλλά και του Αντρέ Βιεϊρίνια. Και για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει εισηγηθεί θετικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ αλλά εκεί είναι λίγο πιο δύσκολο το ζήτημα…

Τελευταίο ερωτηματικό από πλευράς ανανεώσεων και ίσως πιο σημαντικό όλων, είναι αυτό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ακόμα και σήμερα δεν είναι ξεκάθαρο ότι θα μείνει στον ΠΑΟΚ, παρά το ότι υπάρχει θετική πρόθεση και από τις δυο πλευρές.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags