Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Τινάζει στον αέρα" τα πλέι οφ ο Μαρτίνς - Αλλάζει τον Ολυμπιακό - Απόφαση για Κίτσο και Σουρλή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-05 14:42:00

"Τινάζει στον αέρα" τα πλέι οφ ο Μαρτίνς - Αλλάζει τον Ολυμπιακό - Απόφαση για Κίτσο και Σουρλή!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τινάζει στον αέρα" τα πλέι οφ ο Μαρτίνς - Αλλάζει τον Ολυμπιακό - Απόφαση για Κίτσο και Σουρλή!

Ποιοι παίκτες των πρωταθλητών θα δώσουν εξετάσεις και γιατί; Ο Πορτογάλος κόουτς μετά τη... φιέστα στην Τούμπα και το διπλό επί του ΠΑΟΚ, που εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου, ετοιμάζεται για μεγάλο ροτέιστον στα επόμενα ντέρμπι, που θα κρίνουν βέβαια την τελική κατάταξη.

Νέα δεδομένα υπάρχουν στον Ολυμπιακό από την στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το τρίτο συνεχόμενο και συνολικά 47ο πρωτάθλημα της ιστορία τους.

Όπως έχουμε γράψει και παλιότερα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει, μετά τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων, να περάσει από… τεστ όλους τους ποδοσφαιριστές του με στόχο να δει αν θα του κάνουν για τη νέα σεζόν και πλέον με την μαθηματική διασφάλιση του τίτλου πρόκειται να δούμε αρκετά μεγάλο ροτέισον στους υπόλοιπους αγώνες των play off της Super League, παρά το γεγονός ότι θα είναι όλοι ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η απόφαση του Πορτογάλου να δώσει χρόνο σε παίκτες που έπαιζαν ελάχιστα μέχρι τώρα, προφανώς και είναι απολύτως λογική για μία ομάδα που δεν έχει πλέον στόχο και βαθμολογικό κίνητρο, όμως αναμένεται να επηρεάσει και τη… μάχη μεταξύ των άλλων ομάδων τόσο για τη δεύτερη θέση όσο και για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο πρώτος λοιπόν που σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής θα είναι ο Φώτης Κίτσος. Ο 19χρονος αριστερός μπακ των Πειραιωτών διασώθηκε από την προβληματική χρονιά της δεύτερης ομάδας, που έπαιξε 19 φορές έχοντας 1 γκολ και τέσσερις ασίστ. Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσει τον Κίτσο σε αγώνα της πρώτης ομάδας, μιας και φέτος έχει 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League, με Παναιτωλικό, ΟΦΗ και Άρη, με τις δύο τελευταίες φορές από την αρχή των αναμετρήσεων, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε ισάριθμες φορές και στο Κύπελλο, με τον Λεβαδειακό και με τον σύλλογο του Αγρινίου τις άλλες δύο, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που θα δούμε στις επόμενες αναμετρήσεις των Ερυθρόλευκων θα είναι και ο Μπαντιογκού Φατινγκά. Ο νεαρός Γάλλος ήρθε τον Γενάρη στον Πειραιά σαν ελεύθερος από την δεύτερη ομάδα της Παρί και μέχρι στιγμής έχει παίξει μόλις 9 λεπτά σε αγώνα πρωταθλήματος συνολικά, στις τρεις του παρουσίες στην ενδεκάδα. Την ίδια στιγμή ο 21χρονος ήταν παρών στη νίκη με 3-1 στο Κύπελλο με τον Παναιτωλικό, όπου μάλιστα έβαλε και το μοναδικό του ως τώρα γκολ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε και το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο κατά τη διάρκεια του δεύτερου παιχνιδιού με την Αταλάντα στο Φάληρο.

Παράλληλα ακόμα ένας παίκτης που θα πάρει χρόνο συμμετοχής ενόψει της νέας σεζόν θα είναι και ο Βασίλης Σουρλής. Ο 19χρονος, όπως και ο Κίτσος, άφησε καλές εντυπώσεις τις 22 φορές που έπαιξε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την δεύτερη ομάδα, έχοντας μάλιστα σκοράρει και τέσσερις φορές, ενώ έδωσε και 2 ασίστ, με τον Μαρτίνς να του έχει δώσει ήδη ευκαιρίες με τους… μεγάλους. Ο νεαρός χαφ μέχρι σήμερα έχει μετρήσει 4 παρουσίες στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε αγώνα Κυπέλλου, στα διπλά παιχνίδια με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό, ενώ στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε δύο φορές απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σουρλής είχε παίξει και στις δύο αναμετρήσεις του πρώτου προκριματικού το περασμένο καλοκαίρι με τη Νέφτσι Μπακού και είναι δεδομένο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας θέλει να τον τσεκάρει και σε δυσκολότερα παιχνίδια, ώστε να πάρει τις τελικές αποφάσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν είχε αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Η πρώτη μεταγραφή καλοκαιριού - Δύο... Τικίνιο ο Ελ Αραμπί
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags