Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρίχνει χρήμα ο Αλαφούζος για εννιά μεταγραφές - Υπογράφει ο Γιοβάνοβιτς, "τέλος" ξένος άσος του ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-08 10:00:00

Ρίχνει χρήμα ο Αλαφούζος για εννιά μεταγραφές - Υπογράφει ο Γιοβάνοβιτς, "τέλος" ξένος άσος του ΠΑΟ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ρίχνει χρήμα ο Αλαφούζος για εννιά μεταγραφές - Υπογράφει ο Γιοβάνοβιτς, "τέλος" ξένος άσος του ΠΑΟ!

Ποιος αποχωρεί από το Τριφύλλι μαζί με τον Χατζηγιοβάνη το καλοκαίρι; Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι πολύ... ζεστός ξανά με την ομάδα, μιλάει καθημερινά πλέον με τον Σέρβο προπονητή και είναι έτοιμος να ανεβάσει πάρα πολύ το μπάτζερ. Οι προσθήκες που θα γίνουν, ποιοι ανανεώνουν και ποιοι φεύγουν.

Ποιόν παίκτη του Παναθηναϊκού, που λήγει το συμβολαιό του, εκτός του Χατζηγιοβάνη, δεν θα τον ανανεώσουν; 

Τι λένε καθημερινά Αλαφούζος - Γιοβανοβιτς παρότι ακόμη ο Σέρβος δεν έχει ανανεώσει; 

Πόσο θα αυξηθεί το μπάτζετ για να γίνουν 9 καλοκαιρινές μεταγραφές στο "τριφύλι";

Ο "Ευαγγελιστής" ξανακτυπάει με ποτ πουρί (αποκλειστικών)θεμάτων

1/ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ: από τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι εκτός του Χατζηγιοβάνη και αυτό του Σάντσες ντεφάκτο δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Θα πάει με δίδυμο Κώτσιρα - Βαγιαννίδη στη θέση του δεξιου μπακ. Κι αναλόγως με το πώς θα πάνε στην προετοιμασία και τα φιλικά, θα εξαρτηθεί αν θα κινηθούν τον Αύγουστο για... τρίτο μπακ

Για Χουανκάρ, Βιγιαφάνιες αλλά και Μαουρίτσιο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη εισηγηθεί την παραμονή τους. 

2/ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: οι φίλοι του πρέπει να περιμένουν ένα... θερμό καλοκαίρι αφού ο Γιάννης  Αλαφούζος θα αυξήσει σημαντικά το μπάτζετ του Παναθηναϊκού, κοινώς θα ρίξει...χρήμα. Δεν είναι υπερβολή - το λένε και στενοί συνεργάτες του - πως ο Παναθηναϊκός προγραμματίζει ακόμη και εννιά (9) προσθήκες (εκτός των ανανεώσεων) στο ρόστερ του.

Εντυπωσιακός αριθμός, ομολογουμένως, που σημαίνει βέβαια πως θα αποχωρήσουν ακόμη περισσότεροι. Σίγουρα θα είναι... μακρύ και με μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι για τον κόουτς Γιοβάνοβιτς. Αργά ή γρήγορα ο Σέρβος θα ανανεώσει αλλά μένει να δούμε αν ζητησει αυτή την φορά απο τον Αλαφούζου και την... βοήθεια/προσθήκη τεχνικού διευθυντή. Πάντως Γιοβάνοβιτς - Αλαφούζος μιλάνε καθημερινά!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα έκπληξη για Παναθηναϊκό - Φεύγει από ΝΒΑ - Γι’ αυτό διάλεξαν Σίβα, Βόβορας και Πεδουλάκης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags