Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Σεμέδο στον Ολυμπιακό - Απόφαση Πόρτο που δείχνει πολλά - Κάνουν... κόλπα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-08 20:20:00

Εξελίξεις με Σεμέδο στον Ολυμπιακό - Απόφαση Πόρτο που δείχνει πολλά - Κάνουν... κόλπα!

Sportdog Team
Εξελίξεις με Σεμέδο στον Ολυμπιακό - Απόφαση Πόρτο που δείχνει πολλά - Κάνουν... κόλπα!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν εκτός αποστολής της Πόρτο και στο ματς με την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ και… φωτογραφίζει εξελίξεις για το μέλλον του στο «Ντραγκάο».

Ολυμπιακός: Στα... μέτρα της πηγαίνει την υπόθεση Σεμέδο η Πόρτο από βδομάδα σε βδομάδα, από παιχνίδι σε παιχνίδι, από μέρα σε μέρα! Ούτε στο ντέρμπι με την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ κάθισε στον πάγκο (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ κρίθηκε... ανέτοιμος), εκεί όπου η Πόρτο κέρδισε και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Πορτογαλίας και μαθηματικά.

Ο Σεμέδο που έχει παίξει φέτος κυρίως με την Πόρτο Β’, υποτίθεται θα πρέπει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, καθώς εκπνέει ο δανεισμός του και φυσικά η Πόρτο δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς.

Τι προσπαθούν να πετύχουν οι «δράκοι»; Να μειώσουν την αξία του ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να τον πάρουν... κοψοχρονιά από τον Ολυμπιακό. Το αν θα τα καταφέρουν είναι μία διαφορετική συζήτηση.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που η Πόρτο χειρίζεται τον Σεμέδο, έχει ως αποτέλεσμα να κατεβάζει συνεχώς την χρηματιστηριακή του αξία. Επί της ουσίας είναι ένα χρόνο ανενεργός ο Πορτογάλος και αυτή τη συγκυρία θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η Πόρτο. Να τον πάρει δηλαδή με λίγα χρήματα και να πέσει όλο το σταφ πάνω του το καλοκαίρι, έτσι ώστε να αποτελέσει μία μεταγραφή - αποκάλυψη την επόμενη σεζόν για τους πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Ο Σεμέδο φέτος δεν έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα της Πόρτο ούτε σε ένα ματς πρωταθλήματος. Από τότε που μετακόμισε στον πορτογαλικό βορρά, το μοναδικό που έχει καταφέρει είναι να καθίσει απλώς δύο φορές στον πάγκο σε 13 παιχνίδια!

Το μοναδικό ματς που έδωσε με την πρώτη ομάδα ήταν για το Europa League και συγκεκριμένα στην εντός έδρας ήττα από τη Λιόν με 0-1. Μάλιστα, ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο γκολ των Γάλλων.

Κατά τ’ άλλα, έχει παίξει φέτος σε τρία ματς με την Πόρτο Β’ στη 2η κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ: fosonline.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με… φευγάτο στον Ολυμπιακό - Φέρνει πίσω το "δικό του παιδί" ο Μαρτίνς - Δεύτερη ευκαιρία!

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags