Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Πολύ... ζορισμένος ο Λουτσέσκου μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ - Τι περιμένει για τη συνέχεια
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-08 21:43:00

Πολύ... ζορισμένος ο Λουτσέσκου μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ - Τι περιμένει για τη συνέχεια

Sportdog Team
Πολύ... ζορισμένος ο Λουτσέσκου μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ - Τι περιμένει για τη συνέχεια

Πολύ προβληματισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα του Δικεφάλου του Βορρά στα Γιάννενα ο Ρουμάνος τεχνικός στις δηλώσεις του.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Στις δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα, λόγω των απουσιών βασικών ποδοσφαιριστών, στάθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην φθορά των παικτών από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

«Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστούμε. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθώντας να μείνουμε αισιόδοξοι και σε καλό επίπεδο. Να επανέλθουν παίκτες και μέρα με τη μέρα να επιστρέψει το γκρουπ που θα μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε.

Παίξαμε με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα χάνοντας τρεις παίκτες, την ίδια στιγμή ο αντίπαλος είχε μία βδομάδα να δουλέψει. Είμαστε υπό συνεχή πίεση, δεν έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε σωστά, δεν έχουμε τη σωστή αντίδραση στο παιχνίδι. Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε, γνωρίζοντας την κατάσταση», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags