Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συνάντηση με Μαρινάκη, υπογραφές μετά τον Άρη - "Ψάχνεται" για στόπερ ο Ολυμπιακός - Νέο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-09 10:00:00

Συνάντηση με Μαρινάκη, υπογραφές μετά τον Άρη - "Ψάχνεται" για στόπερ ο Ολυμπιακός - Νέο όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Συνάντηση με Μαρινάκη, υπογραφές μετά τον Άρη - "Ψάχνεται" για στόπερ ο Ολυμπιακός - Νέο όνομα!

Η... δικαίωση του Πέδρο Μαρτίνς και η μεγάλη πώληση το καλοκαίρι. Το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη μπορεί να ήταν αδιάφορο βαθμολoγικά, όμως στο Λιμάνι έβγαλαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρχουν και σημαντικές εξελίξεις για την επόμενη χρονιά.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει ακόμα σημαντικά ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως στις τάξεις των Ερυθρόλευκων έχει ξεκινήσει, ήδη, ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, αφού το πρωτάθλημα έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά εδώ και μία εβδομάδα με το διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.

Εκτός από τη μεταγραφική ενίσχυση λοιπόν, στο τραπέζι υπάρχουν και οι συζητήσεις για συμβόλαια που λήγουν και δεν έχουν ανανεωθεί ακόμα, όπως του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο 37χρονος στόπερ δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, ωστόσο μετά και την εντυπωσιακή εμφάνισή του απέναντι στον Άρη το βράδυ της Κυριακής (εξίσου καλός ήταν και στο 2ο ημίχρονο με τον Δικέφαλο), έδωσε απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ το θέμα παραμονής του Αβραάμ στον Ολυμπιακό είναι τυπικό. Από την στιγμή που οι Πειραιώτες τον θέλουν στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν λόγω της επιρροής που έχει στα αποδυτήρια, είναι πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα η υπόθεσή του. Εφόσον θέλει και ο ίδιος δηλαδή, η ανανέωση του συμβολαίου του με τους Ερυθρόλευκους θα τελειώσει μέσα σε λίγα λεπτά...

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως στον Ολυμπιακό δεν "κοιτάζουν" περιπτώσεις για την ενίσχυση των "μετόπισθεν". Ένας παίκτης που έχει έρθει πρόσφατα στο προσκήνιο και ενδιαφέρει και την ΑΕΚ είναι ο Αχμέντ Τουμπά.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν "τσεκάρει" τον 24χρονο αριστερό μπακ-χαφ της ολλανδικής Βααλβάικ, ο οποίος έχει "γράψει" συμμετοχές με τις μικρές εθνικές του Βελγίου και πλέον αγωνίζεται με την εθνική Αλγερίας.

Αν και ακόμα είναι νωρίς, στο Λιμάνι ψάχνουν στην αγορά για έναν νεαρό στόπερ, που θα έρθει για να καλύψει πιθανότατα το κενό του Σισέ που θα πωληθεί και ο οποίος όμως θα μπορεί να ανταγωνιστεί τους Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλου για την θέση στην 11αδα. Άλλωστε, απέναντι στον Άρη φάνηκε πως και ο μικρός Πέτρος Μπαγκαλιάνης θα δώσει… μάχη στην προετοιμασία για να κερδίσει θέση στο ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βούλωσε στόματα" ο Ολυμπιακός - Μαγνήτη ο Μπαγκαλιάνης, εξαιρετικός Κίτσος - Απορίες για Μαρτίνς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags