Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Ολυμπιακού εναντίον του Άρη ο Παναγιώτης Κελεσίδης, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε μια σειρά από νεαρούς παίκτες για να αγωνιστούν και να δείξουν την αξία τους.

Τι λέει για τις φωνές που είχαν κάνει την εμφάνισή τους πριν από τον αγώνα με τους Κίτρινους, την εμφάνιση του Τζολάκη, των Κανέ-Μπαγκαλιάνη, αλλά και του αειθαλή Αβραάμ Παπαδόπουλου; Οι απαντήσεις ακολουθούν...

"Μην βιαζόμαστε με τους νεαρούς - Μεγάλο όνομα ο Ολυμπιακός - Καθαρός, χτυπάει όλα τα ματς"

"Δικαίωσαν τον προπονητή τους όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Άρη, τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα αυτά τα ματς είναι ο,τι πρέπει για να δίνει ευκαιρίες ο προπονητής. Μην βιαζόμαστε όμως να βγάζουμε συμπεράσματα για την αξία κάθε παίκτη, το θετικό είναι ότι ανταποκρίθηκαν καλά", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο Ολυμπιακός είναι όνομα μεγάλο, δεν θα κάθεται να ακούει δεξιά και αριστερά τι λένε. Ο Ολυμπιακός είναι καθαρός και χτυπάει όλα τα παιχνίδια, έτσι έκανε και εναντίον του Άρη".

"Τερματοφύλακας για 10 χρόνια ο Τζολάκης - Περισσότερες ευκαιρίες - Παίκτες σαν τον Κανέ χρειάζεται ο Ολυμπιακός"

Ξέρω ότι έχετε αδυναμία στον Τζολάκη, πώς τον είδατε;

"Μου άρεσε πολύ, στο έχω ξαναπεί σε εσένα, ο Ολυμπιακός έχει γκολκίπερ για 10 χρόνια τουλάχιστον λόγω του Τζολάκη. Ίσως και παραπάνω. Χρειάζεται όμως να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες και η ομάδα στη θέση 1 δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα".

Ξεχώρισε και ο Κανέ με την παρουσία του εναντίον του Άρη, πώς τον είδατε;

"Πολύ καλός, προσπάθησε έδειξε ότι θέλει να διακριθεί. Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο Ολυμπιακός".

"Μέλλον ο Μπαγκαλιάνης - Σημαία ο Αβράμης - Του δίνω συγχαρητήρια"

Ένα σχόλιο για τον Μπαγκαλιάνη;

"Μου άρεσε πολύ, έχουν μέλλον όλα αυτά τα παιδιά, αρκεί να μην βιάζονται. Ο προπονητής ξέρει πώς να τα διαχειριστεί και αυτό κάνει"

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο;

"Είναι η σημαία του Ολυμπιακού, όποτε τον καλέσουν για να παίξει δίνει τα πάντα. Συγχαρητήρια στο παλικάρι, αγαπάει το ποδόσφαιρο, τον βλέπεις πώς γυμνάζεται ακόμα και τώρα που είναι 38 ετών"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση με Μαρινάκη, υπογραφές μετά τον Άρη - "Ψάχνεται" για στόπερ ο Ολυμπιακός - Νέο όνομα!